Чим відрізнятимуться процесори iPhone 14 та iPhone 14 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Восени цього року компанія Apple представить абсолютно нову лінійку iPhone 14, в якій з’являться такі нові функції, як дисплей (always-on) і оновлена ​​камера. І, як з’ясувалося, вперше процесор iPhone 14 відрізнятиметься від процесора iPhone 14 Pro.

Apple традиційно оновлює процесор iPhone щороку. Наприклад, у лінійці iPhone 12 використовувався проц A14, а в лінійці iPhone 13 – A15. Цього року із процесором iPhone 14 такого не станеться.

За словами надійного аналітика Apple Мінг-Чі Куо, процесори iPhone 14 та iPhone 14 Max не отримають оновлень цього року. Це означає, що в цих пристроях залишиться процесор A15, який зараз використовується в лінійці iPhone 13.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max отримають оновлений процесор. Очікується, що ці два пристрої будуть оснащені новим A16.

Хоча ми все ще чекаємо на реальні тести, дорожня карта від постачальника Apple компанії TSMC вказує на те, що A16 буде вироблятися по тому ж 5-нанометровому техпроцесу, що і A15, який також збігається з A14.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.