Розкрито характеристики ігрових смартфонів серії Black Shark 5S

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незабаром ряди ігрових смартфонів поповнять апарати серії Black Shark 5S. Про пристрої розповів авторитетний китайський інсайдер Digital Chat Station, який розкрив їх ключові технічні характеристики. Як виявилось, очікувати помітних відмінностей від звичайних «п’ятірок» не варто.

За даними інсайдера, смартфони серії Black Shark 5S будуть оснащені новим процесором Snapdragon 8+ Gen 1 від Qualcomm та чутливим до сили натискання 6,67-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю FUll HD+ та частотою оновлення 144 Гц. Як і в попередниках, вони будуть гібридні накопичувачі з використанням SSD. Повідомляється також про акумулятор ємністю 4790 мАг за допомогою швидкої зарядки потужністю 120 Вт.

Смартфони будуть обладнані потрійною камерою. При цьому звичайний Black Shark 5S можуть оснастити 64-мегапіксельним модулем, а Pro-версію – 108-мегапіксельним. Серед інших особливостей очікуються стереодинаміки, лінійні вібромотори та фізичні тригери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Точної дати презентації серії Black Shark 5S поки що немає, але є припущення, що їх покажуть у вересні чи жовтні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.