Інсайдер розповів про функцію AoD у нових iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний аналітик та інсайдер Марк Гурман з Bloomberg запевняє, що в iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max все ж таки з’явиться давно очікувана функція постійно активного екрану (Always on Display). Він також розповів, як саме Apple реалізує цю опцію.

За словами Гурмана, функція AoD використовуватиме всі переваги нового кастомізованого екрану блокування в iOS 16. Зокрема, йдеться про відображення віджетів. Так, користувачі зможуть бачити на вимкненому екрані не лише час, а й погоду, свої спортивні досягнення, події календаря, акції та іншу інформацію. Працювати все це буде за аналогією зі схожою функцією на годиннику Apple Watch. Додатково вказується, що жодна конфіденційна інформація не відображатиметься на вимкненому екрані, щоб ніхто сторонній не міг її побачити.

Гурман підтверджує, що функцію постійно активного екрану варто чекати тільки на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, оскільки лише ці моделі підтримуватимуть динамічне регулювання частоти оновлення від 1 до 120 Гц. Варто зазначити, що у «прошках» 13-ї серії мінімальне значення герцьовки становить 10 Гц. Тому, швидше за все, на них ця опція доступна не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.