Названі смартфони які найбільш вдало продаються

Аналітики Counterpoint Research представили новий рейтинг найпопулярніших у споживачів моделей мобільних пристроїв. У квітні поточного року половина ТОП-10 смартфонів, що найбільш розкуповуються, припала на гаджети Apple. Купертинській корпорації вдалося досить відірватися від найближчих конкурентів.

Перший рядок рейтингу зайняла модель iPhone 13. У загальній структурі продаж її частка склала 5,5%. На другому та третьому рядках з показниками 3,4 та 1,8% відповідно розташувалися її версії Pro Max та Pro. На четвертому рядку розмістилася модель iPhone 12. У структурі продажів на неї припало 1,6%. Сьоме місце рейтингу посіла представлена ​​цього року «розумна» трубка iPhone SE, на яку у квітні припало 1,4% продажів смартфонів.

Новий iPhone SE був представлений корпорацією у 2022 році. Йому вдалося увійти в першу десятку смартфонів, що найбільш розкуповуються, завдяки тризначним темпам щомісячного зростання продажів. Найкраще iPhone SE показав себе на японському ринку, де його частка становить 18%. У особливим попитом ця модель не користуються. Американці вважають за краще купувати більш дорогі моделі iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.