Смартфони

Стали відомі характеристики Xiaomi 12T, який може стати хітом продажу

Share

Щороку після виходу нового номерного покоління Xiaomi, компанія майже цілий рік продовжує випускати її відгалуження. Цей рік не став винятком. Тепер ми чекаємо на новий Xiaomi 12T. Якщо вірити тій інформації, яка вже є, він буде дуже привабливим за характеристиками, хоча й не унікальним. Натомість, він може мати одну унікальну функцію, яка точно викличе інтерес у любителів мобільної фотографії. Поки що сказати з упевненістю складно, але ймовірність того, що поточні дані виявляться точними, дуже висока.

Яким буде Xiaomi 12T

Повідомляється, що Xiaomi працює над новим смартфоном 12-ї серії під назвою Xiaomi 12T. Однак перед офіційним анонсом відомий інформатор розкрив основні характеристики пристрою. Джерело витоку стверджує, що пристрій буде оснащений флагманським процесором Qualcomm, високою частотою оновлення екрану, швидкою зарядкою і багатьом іншим функціями, властивими смартфонам високого рівня. Xiaomi 12T може бути запущений вже найближчим часом, оскільки пристрій нещодавно був помічений на веб-сайті FCC. На яких ринках воно буде продаватися поки невідомо, але його доступність навряд чи буде проблемою для тих, кому це потрібно.

Характеристики Xiaomi 12T

Якщо говорити докладніше, то в повідомленні, яким поділився Мукул Шарма, згадуються досить точні характеристики нового смартфона — Xiaomi 12T. Передбачається, що він отримає найновіший процесор Snapdragon 8+ Gen 1. Телефон буде поставлятися в трьох варіантах пам’яті: 8/128 ГБ, 8/256 ГБ та 12/256 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що дисплей отримає підтримку частоти оновлення 120 Гц. Телефон буде працювати під керуванням MIUI 13 на базі Android 12 із коробки. Крім того, він, ймовірно, підтримуватиме швидку зарядку потужністю 120 Вт.

Телефон із камерою Leica

На жаль, про камери в цьому витоку немає жодної інформації, крім того, що вона підтримуватиме оптичну стабілізацію зображення. Але раніше з’являлася інформація, що саме цей смартфон може отримати найновішу камеру, створену разом із Leica. До цього компанія співпрацювала з Huawei, але кілька тижнів тому генеральний директор Xiaomi підтвердив, що нові камери телефонів будуть розроблені разом із легендарною маркою.

Раніше повідомлялося, що Xiaomi 12T з’явився в базі даних FCC під номером моделі 22071212AG. Точних характеристик цей документ не розкриває, але деякі не найважливіші все ж таки є. Список підтвердив деякі загальні характеристики смартфона, такі як Wi-Fi 802.11ax, 5G (7 діапазонів), Bluetooth, GPS та ІЧ-порт. Лістинг FCC припускає, що смартфон Xiaomi невдовзі може дебютувати на світових ринках.

На що схожий новий Xiaomi

Тепер найцікавіше. Копією якого телефону буде новий Xiaomi 12T. Багато попередніх витоків показували, що новинка буде майже повною копією іншого телефону компанії – Redmi K50S. Він призначається виключно для китайського ринку, а Xiaomi 12T вийде за його межі.

Ще більше заплутати покупців має наявність моделі Xiaomi 12T Pro, яка буде створена ексклюзивно для японського ринку. Але поки що говорити про це рано. Можливо, з брендингом все буде трохи інакше. 

Нові телефони Xiaomi виходять так часто, що заплутатися можуть навіть фанати марки. При цьому раніше ситуація була ще гіршою, коли Redmi була не окремим брендом, а підрозділом Xiaomi. З того часу багато що змінилося, але частота виходу новинок та їх маркування для різних ринків все одно іноді збивають з пантелику.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    iPhone 16 Pro Max отримає новий тип акумулятора

    За словами аналітика Мінґ-Чі Куо, Apple в iPhone 16 Pro Max використовуватиме акумулятор із підвищеною…

    17.05.2024

    Кращий за iPhone 14 і Galaxy S24. Фахівці DxOMark протестували камеру Google Pixel 8a

    Експерти DxOMark протестували камеру смартфона Google Pixel 8a. Незважаючи на позиціонування як спрощену модель і…

    17.05.2024

    В мережу потрапили нові деталі та характеристики Galaxy Z Fold 6

    Samsung готується представити Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6 в найближчі місяці.…

    17.05.2024

    Meta працює над власними навушниками з камерою та штучним інтелектом

    Як ми звикли чути з 2023 року, сфера застосування штучного інтелекту розширюється. Компанії змагаються за…

    17.05.2024

    Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

    Galaxy M35 з'явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що…

    17.05.2024

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024