Стали відомі деякі нові характеристики Google Pixel 7 Pro

Прототип моделі Pixel 7 Pro був вивчений для отримання подробиць про його апаратну частину, а також для підтвердження деяких раніше відомих по чутках характеристик.

За останні кілька місяців невелика жменька передрелізних прототипів Google Pixel 7 та Pixel 7 Pro встигла потрапити до рук людей. Google виявила більшість із цих витоків і віддалено ребутнула пристрої, залишивши їх непридатними для використання, перетворивши на “цеглу”.

Власник одного з таких прототипів зв’язався з власниками групи Google News в Telegram. Потім група використовувала обмежений обсяг доступної інформації – зокрема журнали, які генеруються при спробі завантажити телефон, а також код самого завантажувача – щоб розкопати деякі додаткові характеристики Pixel 7 Pro.

Згідно з повідомленням, У чіпі Tensor другого покоління є чотири низькорівневі ядра для простих завдань, два ядра середнього рівня і два потужні ядра процесора, які виконують основну частину роботи.

До того ж Pixel 7 Pro має бути оснащений датчиком торкань Cirrus Logic CS40L26, який на одне покоління новіше за те, що встановлений у Pixel 6 Pro.

Нарешті, група стверджує, що у специфікаціях прототипу Pixel 7 Pro використовується дисплей Samsung S6E3HC4, який також на покоління вищий, ніж дисплей у Pixel 6 Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.