Categories: Смартфони

Топовий Xiaomi Redmi Note 5 Pro надходить у продаж на міжнародному ринку

Share

Не так давно, 14 лютого, світу показали смартфон Xiaomi Redmi Note 5 Pro, який отримав безрамковий 5,99-дюймовий екран і подвійну основну камеру. Крім того, завдяки останнім оновленням прошивки MIUI 9 , новинка може похвалитися підтримкою технології розпізнавання особи Face Unlock, що працює за рахунок програмних алгоритмів. Сьогодні, лічені години назад, директор мобільного маркетингу компанії Xiaomi оголосив про те, що незабаром цей телефон надійде в продаж на міжнародному ринку.

До сих пір купити смартфон Redmi Note 5 Pro можна тільки в Індії, де він і був анонсований. Більш того, його в ексклюзивному порядку продає тільки місцевий рітейлер Flipkart. Зовсім скоро все зміниться, оскільки вже в найближчі кілька днів телефон добереться до полиць магазинів в Китаї, а потім і інших країн світу. При цьому, технічне оснащення і можливості мобільного пристрою зазнають деяких змін, але які саме – не уточнюється.

Купити Xiaomi Redmi Note 5 Pro в Китаї і на міжнародному ринку можна буде в рожевому, золотом, синьому і чорному кольорах, тобто тих же самих колірних рішеннях, в яких його зараз можуть придбати собі жителі Індії. Швидше за все, безрамковий флагман з подвійною камерою отримає інший LTE-модем, тоді як решта технічного оснащення залишиться колишнім.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Redmi Note 5 Pro оснащений 5,99-дюймовим IPS-екраном із співвідношенням сторін 18: 9 і роздільною здатністю екрану 2160 на 1080 пікселів (Full HD +), 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 636, 4/6 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної флеш -пам’яті, подвійною 12 Мп основною і 20 Мп фронтальною камерами, роз’ємом microUSB, а також акумуляторною батареєю ємністю 4000 мАг з підтримкою функції швидкої зарядки Quick Charge 2.0.

Швидше за все, до полиць українських магазинів новий недорогий телефон Xiaomi, оснащений подвійною камерою, добереться в другій половині березня. Про вартість говорити ще рано, проте вона, швидше за все, виявиться на 30-40% вища, ніж у Китаї.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Samsung відкликала прошивку One UI 6.1 для Galaxy S22 через серйозну проблему

    Компанія Samsung почала випуск оновлення One UI 6.1 з нейромережевими функціями Galaxy AI для серії…

    04.05.2024

    Nokia відродила культовий телефон Nokia 3210 з підтримкою 4G і кольоровим екраном

    Компанія HMD Global, що випускає гаджети під брендом Nokia, перевипустила культовий Nokia 3210, що вперше…

    04.05.2024

    Названо терміни запуску серії Xiaomi Pad 7

    Xiaomi, відома технологічна компанія, ймовірно, завершила випуск своїх основних смартфонів цього року і тепер, як…

    04.05.2024

    SK Hynix представила SSD на 300 Тбайт

    Компанія SK hynix, провідний світовий виробник напівпровідникової пам'яті, на прес-конференції представила ряд інноваційних розробок, покликаних…

    04.05.2024

    Bose випустила захищену колонку з 20-годинною автономністю

    Компанія Bose представила Bluetooth-колонку SoundLink Max, виконану у захищеному корпусі. Новинка підтримує керування через мобільний…

    04.05.2024

    Топ-5 прихованих функцій Viber, про які вам треба знати

    Месенджери стали невід'ємною складовою комунікації, вони спрощують спілкування на роботі, під час навчання або якщо ви знаходитесь…

    04.05.2024