Названо п’ять найкращих фішок смартфонів Huawei

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Говорячи, що Huawei потихеньку згортає продаж смартфонів у Росії . Щоправда, це ніяк не вплине на ринок: частка пристроїв вкрай мала, шанувальників не так багато, але вони є. Вважається, що їх поменшало після переходу з Android на HarmonyOS, та й самі телефони вже не ті, що кілька років тому: ціна значно зросла, а начинка не відповідає очікуванням. Незважаючи на це, переваги у смартфонів Huawei є і саме через них можна сміливо купувати ці пристрої, благо в інтернет-магазині все є та ще й з подарунками. Ось кілька найкращих фішок смартфонів Huawei, про які варто знати.

Що таке Huawei Share

Ймовірно, ви не знали, але своя екосистема є не тільки у Apple, а й у Huawei: нещодавно у смартфони та ноутбуки впровадили класну функцію Huawei Share, що дозволяє підключати пристрої без дротів. Так ви зможете не тільки перекидати файли, а й проектувати екран смартфона на ноутбук, щоб керувати ним, використовуючи загальний буфер обміну. Функцію підтримують більшість моделей смартфонів та практично всі ноутбуки, випущені за останні два роки. Використовувати Huawei Share дуже просто.

  • Увімкніть Wi-Fi та Bluetooth на ноутбуці, перевірте, чи утиліта PC Manager запущена на ПК.
  • Включите NFC, Wi-Fi и Bluetooth на смартфоне.
  • Прикладіть смартфон до наклейки Huawei Share або, якщо її немає, до центру тачпада.
  • Не прибирайте смартфон, доки не почуєте звуковий сигнал або вібрацію.

Найголовніше – не відклеюйте стікер Huawei Share з ноутбука, інакше функція не працюватиме!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Економія батареї Huawei

Багато смартфонів мають спеціальний режим економії заряду , який дозволяє батарейці пропрацювати від 10% майже цілий день. Так у Huawei він називається «Ультра»: при включенні функції батарея розряджається вдвічі повільніше, а EMUI блокує роботу додатків у фоновому режимі, крім дзвінків, повідомлень та контактів.

У цьому режимі смартфон також слідкує за витратою трафіку інтернету, завдяки чому під час блокування смартфон нічого не підвантажує. Подібний вид енергозбереження, коли пристрій фактично перебуває в режимі сну – фірмова фішка смартфонів Huawei та Honor.

Режим вечеринка на Huawei

Власники Huawei і Honor – щасливі люди, тому що веселощі завжди знаходяться разом з ними. Вперше Party Mode у Huawei з’явилася ще у 2018 році. У цьому режимі всі смартфони Huawei та Honor можна об’єднати в одну стереосистему – так музика одночасно гратиме на всіх телефонах одразу. При цьому основний смартфон виступатиме як плеєр, а решта перетворяться на колонки.

Для цього смартфони потрібно піднести один до одного, щоб синхронізувати NFC : всього можна підключити до семи смартфонів одночасно і налаштувати їх як акустична система, вибравши призначення каналів (центральний, лівий, задній і т.д), а також вибрати гучність кожного смартфона . Круто, чи не так?

Скріншот кісточкою пальця

Смартфони Huawei завжди виділялися незвичайними фішками, які, на перший погляд, здаються безглуздими, але іноді іноді допомагають. Так, на смартфоні з EMUI ви можете зробити скришнот кісточкою пальців або керувати смартфоном таким незвичайним чином: достатньо зробити подвійне постукування для створення знімка екрана або намалювати область на дисплеї, щоб її зберегти.

За допомогою такого жесту можна запустити розділення екрана, малювати символи, щоб запускати програму або робити запис екрана. Загалом дуже оригінально: такий підхід явно не замінить повноцінну фізичну клавіатуру, але явно допоможе дівчатам з довгими нігтями користуватися смартфоном.

Налаштування камери Huawei

Незважаючи ні на що, смартфони Huawei мають топову камеру, якою може позаздрити будь-який iPhone. Це стосується не тільки модулів з високою роздільною здатністю, але й машинного навчання. Наприклад, камера Huawei має безліч режимів зйомки та різних налаштувань, які не потрібно налаштовувати – за вас все зробить смартфон.

У флагманах камера автоматично розпізнає освітлення, сцену та об’єкти у кадрі, підбираючи найкращі налаштування. Якщо вам це не підходить, можете вручну підкрутити параметри, благо в Huawei їх дуже багато – не кожен смартфон зможе похвалитися подібним.
Ще до цих пунктів варто додати велику кількість налаштувань інтерфейсу системи – чого варте відключення навігаційних кнопок та активація системних жестів замість них!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.