Перший огляд Nothing Phone показав схожість з iPhone 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо чесно, мені вже самому набридло постійно чути про цей новий телефон, про який дуже багато інфошуму. Яку стрічку не відкрий, там завжди щось про нього написано. Кольори, корпус, зовнішній вигляд, можливості та багато чого ще. Але ж цікаво… Хочеться знову і знову про нього розповідати лише через те, що керівництво компанії на чолі з Карлом Пеєм — співзасновником OnePlus правильно робить свою справу і дійсно підігріває інтерес. Якщо минулого тижня нам просто показали зовнішній вигляд, то тепер ми маємо ціле відео. І це не якийсь китайський запис десь між коробками на заводі. Відео випустив Маркес Браунлі своїм каналом. Більш відомий як MKBHD. На його YouTube-канал підписано понад 15 мільйонів людей.

Коли вийде перший телефон

Nothing — компанія, заснована цим Карлом Пеєм. Кілька місяців після її заснування вона ”розгойдувалася”, а потім випустила свої перші TWS-навушники, давши зрозуміти, що все це було затіяно не заради одного гаджета. Приблизно через рік настав час смартфона, і компанія дуже близька до його випуску. У звичайній манері Пея компанія повільно роздавала інформацію про цей телефон, щоб створити галас перед повноцінним запуском, наміченим на 12 липня.

Тепер, завдяки YouTube-каналу одного з найвідоміших техноблогерів у світі — MKBHD , у нас є перший реальний тест Nothing Phone 1. Нехай він і не розкриває всі деталі, але найцікавіші з них ми дізналися, і телефон справді вийшов незвичайним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відеоогляд Nothing Phone 1

У своєму відео MKBHD здебільшого фокусується на дизайні телефону, зокрема на зовнішньому вигляді задньої панелі. Головною її особливістю є те, що вона світиться. І це не просто світіння всієї стінки або, навпаки, якогось одного місця. Підсвічуються елементи. Це як підсвічування будинку — виділено лише найважливіші речі. І так, задня кришка справді прозора, але під нею не компоненти, а декоративні вставки.

MKBHD розповідає, як користувачі можуть керувати підсвічуванням. Ви можете синхронізувати сповіщення зі світлом та використовувати різні програмовані світлові ефекти, які збігаються з цим рингтоном.

Ми також вперше бачимо передню частину телефону. Він має розміщений зліва отвір для селфі-камери. Дисплей плоский, а рамка навколо нього не найтонша, якщо подивитися на екрани телефонів інших виробників. Але вона симетрична, що не тільки чітко відсилає її до iPhone, а й просто робить зовнішній вигляд приємнішим.

Яким буде перший телефон Nothing

На жаль, практичне відео Nothing Phone 1 не розкриває деталей, які ми хочемо знати найбільше. Ми так нічого і не довідалися про характеристики заліза, камери та інших компонентів телефону. Так само нічого не відомо про роботу вбудованих додатків, програмні фішки та багато інших речей. Це означає, що скоро ми побачимо нові ролики, а поки ми дізналися не більше, ніж хотів показати Карл Пей руками MKBHD. Власне, у ролику знаменитий блогер сам сказав, що йому дозволено говорити тільки про задню панель, що підсвічується , і базовий дизайн пристрою.

Зате рано чи пізно він згадав iPhone. Просто неможливо не помітити явної подібності нового смартфона з минулої осені iPhone 13, що вийшов, або навіть представленим ще роком раніше iPhone 12, який ззаду зовні відрізнявся тільки розміром камер.

Плоскі грані, два модулі камери, приблизно така сама їх форма та інші дрібниці. Все це видає якщо не копіювання основної форми iPhone, то як мінімум те, що дизайнери надихалися тим, що вигадали в Купертіно.

Чи буде принципово новим Nothing Phone

Але треба віддати належне Nothing Phone 1. Він справді виглядає незвично. Поки ми всі думали, що отримаємо щось на зразок безглуздого прозорого гаджета з 90-х, компанія викотила щось цікавіше. Я досі кажу, що в телефоні, що готується, немає нічого такого, що б змінило світ смартфонів. Підсвічування красиве, і воно однозначно заслуговує на піднятий вгору пальець, але не більше того. Хоча, можливо, нас здивують ще чимось.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.