Названо п’ять найкращих китайських смартфонів, які варто придбати

На ринку сучасних смартфонів найбільшу нішу займають гаджети китайських компаній-виробників. Вони представлені в широкому асортименті моделей різних кольорів та оформлень, а також у різних цінових категоріях. Є флагмани, які нічим не поступаються компанії Samsung або Apple, а є дешевші моделі, які також мають високу якість збирання.

ТОП-5 китайських смартфонів

Смартфони виділяють у різні цінові категорії, у кожній з яких є свої найкращі моделі. Ми постаралися виділити найякісніші з них із різними цінами, щоб кожен знайшов свій гаджет.

1. OnePlus 8 Pro. Цей смартфон має високоякісний процесор типу Snapdragon 865, а також графічний вбудований прискорювач. Завдяки 8 ГБ оперативної пам’яті смартфон приймає нові програми, які тільки виходять у Плеймаркеті. Камера даного флагмана також хороша, фото виходять чіткими, яскравими, є безліч налаштувань.

2. OPPO A72. Він відноситься до середньої цінової категорії, однак має високі показники якості. Безрамковий екран, бічний сканер відбитків пальців. Досить потужний гаджет, однак нові програми можуть гальмувати, що не є великою проблемою. Його основною особливістю є наявність стереодинаміку, який справляє чистий звук.

3. HUAWEI P40 Lite. У ньому вбудована квадрокамера, яка видає якісні, чіткі та яскраві фотографії, а також ємна батарея, яка довго тримає заряд та швидко заряджається від мережі. Завдяки великому обсягу оперативної пам’яті та якісному процесору можна грати в новітні ігри без підгальмовування та довгих завантажень.

4. HONOR 20s. Це компактний за розмірами смартфон із якісним безрамковим дисплеєм. У нього вбудована потрійна камера високої якості, модуль NFC. Акумулятор середньої потужності тримає батарею при активній роботі до 9 годин.

5. Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Має потужний дисплей високої якості, камеру, яка видає фото нічим не гірше за сучасні айфони. Плюсом також є потужна батарея та оперативна пам’ять, завдяки яким можна безперервно грати в нові ігри до 9 годин. Плюсом також є можливість встановлення флешки окремо від сімок.

Купуючи смартфон потрібно орієнтуватися на ті характеристики, які будуть потрібні надалі. Китайські телефони довговічні, можуть прослужити не один рік, тому не варто економити. У будь-якій ціновій категорії знайдеться гаджет, який буде якісним та зможе порадувати свого власника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я