POCO F4 GT названо найгіршим ігровим флагманом 2022-го (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор YouTube-каналу Golden Reviewer виділяється на тлі інших техноблогерів своєю скрупульозністю щодо ігрового тестування смартфонів. Його останнє відео присвячене геймерському апарату POCO F4 GT. Він випробував гаджет за декількома критеріями і отримав вкрай невтішні результати.

POCO F4 GT побудований на базі флагманського процесора Snapdragon 8 Gen 1, оснащений AMOLED-екраном із частотою оновлення 120 Гц, просунутою системою охолодження та додатковими кнопками-тригерами. Все у цьому смартфоні зроблено для комфортного геймінгу. Принаймні так про це заявляє виробник. 

Для тесту блогер обрав новий розрахований на багато користувачів шутер Apex Legends Mobile, виставивши всі графічні налаштування на максимум. Після цього він грав без перерви понад 15 хвилин. За цей час температура корпусу в гарячому місці, де знаходиться процесор, піднялася до 41,9 градуса за Цельсієм, що в цілому досить непоганий результат.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але інші цифри викликають питання. Так, середній показник частоти кадрів становив лише 47,5 fps, тоді як інші пристрої того ж класу демонструють під 60 fps. Навіть порівняно старий Samsung Galaxy S20 Ultra на базі Exynos 990 з відключеними ігровими сервісами видає в середньому 55,8 fps у цих умовах.

POCO F4 GT також відзначився найгіршими показниками продуктивності та споживання енергії на ват серед всіх протестованих Android-пристроїв. Як видно з результатів тестів, найкраще співвідношення продуктивності, ефективності та температурного режиму демонструють апарати на базі флагманських процесорів MediaTek – Dimendity 9000 та Dimensity 8100.

На думку блогера, проблеми POCO F4 GT пов’язані із поганою програмною оптимізацією апарату. Представники бренду висновок блогера не прокоментували.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.