iPhone 14 та iPhone 14 Plus отримають дисплеї зі збільшеною частотою оновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Агентство маркетингових досліджень Omdia поділилося інформацією про дисплеї майбутніх смартфонів серії iPhone 14. Незважаючи на попередні проблеми з BOE, Apple продовжить співпрацювати з цим постачальником.

Нагадаємо, на початку року Apple призупинила співпрацю з BOE через внесення змін до конструкції OLED-дисплеїв для iPhone 13. Тепер стало відомо, що цей же постачальник отримав замовлення на OLED-панелі для iPhone 14. Крім BOE, частина дисплеїв для базового 6 ,1-дюймовий iPhone 14 будуть виробляти Samsung і LG Display.

Цього року Samsung стане найбільшим постачальником OLED-панелей для Apple, оскільки вона постачатиме дисплеї для iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max та iPhone 13. Інший великий постачальник, LG, отримав замовлення на OLED-дисплеї для стандартних iPhone 13, iPhone 14 та iPhone 14 Pro Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними джерел Omdia, iPhone 14 та iPhone 14 Plus отримають панелі LTPS OLED, які запропонують вищу частоту оновлення, ніж попереднє покоління, але вона не змінюватиметься, як у дисплеїв LTPO. Швидше за все, частота оновлення дисплеїв цих пристроїв становитиме 90 Гц.

Omdia прогнозує, що Apple замовить 205 мільйонів LTPS та LTPO OLED-дисплеїв у своїх постачальників у 2022 році, при цьому Samsung отримає 60% замовлень, LG Display – 25%, а BOE – 15%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.