Huawei Mate 50 стане першим смартфоном з повністю китайськими комплектуючими та підтримкою 5G

В даний час бізнес смартфонів Huawei хоч і продовжує працювати, але нові моделі виходять все рідше. Повідомляється, що у другій половині цього року буде випущено флагманську серію Mate 50.

На думку різних китайських джерел, Huawei Mate 50 стане “першим повністю вітчизняним мобільним телефоном із підтримкою 5G”. Ідеться про те, що всі компоненти цього мобільного телефону мають китайське походження.

Huawei вже багато років йде шляхом локалізації компонентів, а також знаходиться в авангарді інших вітчизняних брендів. Однак деякі ставлять під сумнів відомості про те, що Huawei дійсно вдасться досягти 100% локалізації.

Багато користувачів у соціальних мережах, коментуючи ці новини, ставлять логічні питання, наприклад, на базі якої платформи буде працювати смартфони, які датчики зображення отримають новий флагман. Так, серія Huawei Mate 50 може використовувати китайські екрани високої якості, наприклад від компанії BOE. Але чи зможе Huawei Mate 50 претендувати на звання найкращого камерофона, якщо він використовуватиме китайські датчики для своїх камер, ніхто сказати не може.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.