Samsung Galaxy S9 і S9+ представлені офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung провела презентацію, на якій продемонструвала новітні флагмани Samsung Galaxy S9 і S9 +.

Камери

Samsung вклала максимум сил не в новий дизайн або інші варіанти вигину екрану, а камеру. Так, Galaxy S9 став ще одним смартфоном компанії зі змінною апертурою f / 1.5 і f / 2.4 (автоматичне та ручне переключення), а S9 + виділяється подвійною камерою, другорядний модуль пропонує оптику телефото (дворазове наближення), як це реалізовано в Galaxy Note8 . Камери 12-Мп, фронтальна – 8-Мп.

Нічна зйомка стала краща не тільки за рахунок більшої діафрагми, а й принципу зйомки: апарат робить серію з 12 кадрів, групує їх за 4 кадру, склеює, а потім отримані три об’єднує між собою розповіло видання Android Police . Результат, як запевнив виробник, дає на 30% менше шумів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробник удосконалив сповільнену зйомку – тепер підтримується 960 к / с для роздільної здатності HD. Нововведення і обіцянки Samsung вказують, що смартфони стануть краще фотографувати вночі, де флагмани виробника і так були лідерами, а уповільнена зйомка дозволить реалізувати творчі пориви.

Для особливо креативних покупців Samsung підготувала AR Emoji – віртуальні маски, які накладаються на обличчя людей.

Інші нововведення

Samsung додала стереодинаміки, які працюють по аналогії з iPhone 7 і новіше: розмовний динамік працює в парі зі звичайним спікером, розташованим на нижній межі. Звук брендований компанією AKG, яка з недавніх пір теж належить Samsung.

Виробник удосконалив систему розпізнавання осіб, для чого зв’язав роботу сканера райдужної оболонки і особи, система з використанням обох технологій одночасно називається IntelligentScan.

Сканер відбитку пальців переїхав на нове місце, тепер він розміщується під камерою, як це реалізовано в Samsung Galaxy A8 (2018) . Окрема клавіша виклику голосового асистента Bixby залишилася.

Зовнішній вигляд і характеристики

Нові смартфони зовні майже не відрізняються від попередників: скляні панелі спереду і ззаду, металева рамка по периметру, ідентичне розташування кнопок і отворів, навіть роз’єм для навушників не пропав. Дисплей в обох модифікаціях погнутий на гранях, навіть діагональ не змінилася: 5,8 і 6,2 дюйма.

Розміри екранів все ще становить 2960х1440 точок (співвідношення сторін 18,5: 9), кількість ОЗУ склало 4 і 6 ГБ в маленькому і великому смартфонах відповідно. Постійної пам’яті, як і раніше, 64 ГБ, а за продуктивність, в залежності від регіону, відповідають фірмовий Exynos 9810 і Snapdragon 845 (доступний в США).

Попередні замовлення відкриються 2 березня, старт продажів запланований на 16 березня, ціна поки не оголошена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.