Експерти назвали п’ять найбільш продуктивних смартфонів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Редакція іспаномовного порталу XiaomiAdictos представила рейтинг найкращих смартфонів екосистеми «Сяомі» із підтримкою технологій 5-го покоління. В основу ренкінгу лягли відгуки власників пристроїв із Західної Європи, думки залучених до обговорення експертів та суб’єктивна думка редакції видання. Тож поїхали!

Xiaomi 12 Pro

На вершині каталогу Xiaomi знаходиться Xiaomi 12 Pro, пристрій, що входить до ТОП-5 рейтингу AnTuTu. Цей телефон характеризується високою стійкістю, що підтверджується успішним подоланням суворого краш-тесту JerryRigEverything. Пристрій також має видатну потужність, яку забезпечує процесор Snapdragon 8 Gen 1.

Xiaomi 12 Pro є найкращим, що може запропонувати Xiaomi: 6,73-дюймовий AMOLED-дисплей, основна камера 50 Мп і акумулятор ємністю 4600 мАг і т.і. Цей мобільний 5G не просто призначений для повсякденного використання, він здатний впоратися із будь-яким завданням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 11T Pro і 11T Pro+

Декілька тижнів тому компанія Xiaomi представила нових представників серії Redmi Note. Моделі 11T Pro та 11T Pro+ прибутку, щоб домінувати на ринку середнього та вищого цінового сегмента. Крім підтримки мережі 5G, пристрої оснащені процесором MediaTek Dimensity 8100.

Обидва девайси оснащені 64-Мп основною камерою та 6,6-дюймовим IPS LCD дисплеєм. Однак версія Pro має батарею ємністю 5080 мАг, а версія Plus – 4400 мАг.

Крім того, перша модель пропонує базову оперативну пам’ять 6 Гб, версія Plus – 8 Гб. І той, і інший телефон забезпечують визначну продуктивність і тривалий час автономної роботи.

POCO F4 GT: найкращий ігровий телефон Xiaomi з підтримкою 5G

У лінійці Xiaomi Gaming також є кілька дуже хороших представників, сумісних із мережею 5G (POCO X4 Pro та POCO M4 Pro). Однак вибір укладачів рейтингу впав – POCO F4 GT – пристрій, що посіло почесне 3-е місце в травневому рейтингу AnTuTu і є прикладом оптимального співвідношення ціни/якості.

Телефон оснащений 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц, процесором Snapdragon 8 Gen 1, акумулятором ємністю 4700 мАг, швидкою зарядкою 120 Вт та базовою оперативною пам’яттю 8 Гб.

На виході маємо чисту міць, що дозволяє насолоджуватися вимогливими іграми, не турбуючись про брак ресурсів, дратівливих уповільнення і перегрівання.

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Цей 5G-смартфон середнього цінового сегмента є дешевшою альтернативою стандартній версії. Усередині знаходиться процесор Snapdragon 780G та акумулятор ємністю 4250 мАг, що забезпечують приємну та повноцінну повсякденну роботу.

Ця версія «одинадцятнадцятки» поєднує в собі низку цікавих характеристик, починаючи від 6,55-дюймової AMOLED-панелі та базової оперативної пам’яті на 6 Гб, закінчуючи 64-мегапіксельною основною камерою та сертифікацією за протоколом IP53.

Redmi Note 10 5G

Телефон оснащений 6,5-дюймовою IPS LCD панеллю, процесором MediaTek Dimensity 700, пам’яттю RAM на 4, 6 та 8 Гб, основною камерою 48 Мп та акумулятором на 5000 мАг.

Іншими словами, це дуже хороший телефон із підтримкою 5G і вельми гідними технічними характеристиками. Незважаючи на вагу в районі 190 грам, девайс не виглядає громіздким і зручно лягає в руку.

Технічні характеристики Note 10 5G не такі вражаючі, як у пристроїв вищого цінового сегмента, проте телефон компенсує це пристойним часом автономної роботи та відмінними можливостями підключення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.