Ось чому краще відмовитися від покупки Samsung Galaxy A13 4G

Насправді від покупки цього апарату у 2022 році краще відмовитись.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерт розглянув нову бюджетну модель від Samsung – Galaxy A13 4G. У комплекті на відміну від A33 і А53 цього апарата можна знайти зарядку на 15 Вт (максимальна потужність, яку пристрій підтримує) і провід.

Сам по собі смартфон зроблений із пластику, причому глянсового. Тому доведеться до нього у будь-якому разі купувати чохол.

Слідом за А12 пристрій отримав великий 6,6-дюймовий екран з IPS-матрицею та гарним запасом яскравості. Частота оновлення складає А13 60 Гц, є також роз’єм USB Type-C, один динамік (але не стерео). Дисплей тут справді якісний, наголошує ведучий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один із значних недоліків Galaxy A13 4G – це процесор. Оснащений смартфон Exynos 850, обсяг оперативної пам’яті складає 4 ГБ. Продуктивність у плані виконання повсякденних завдань пристрою цілком звичайна. Загалом воно працює дуже неквапливо. З ігор можна запустити навіть вимогливі проекти на середніх налаштуваннях графіки, частота кадрів у своїй становитиме максимум 40 к/с. Також смартфон практично не нагрівається.

Якщо говорити про автономність, то А13 вона дуже непогана. Акумулятор має ємність 5000 мА*год. При середньому навантаженні на кінець дня залишається менше 30 відсотків заряду. Заряджається апарат від 0 до 100 відсотків трохи більше двох годин.

Фронтальна камера дозволяє зробити цілком нормальні знімки. Основний об’єктив має 50 МП, але не має функції стабілізації. Фотографує при хорошому висвітленні пристрій непогано. Проте вночі фото виявляються набагато гіршими, причому нічний режим тут також відсутній. Для відеозйомки А13 мало підходить, оскільки картинка виходить хоч і досить якісною, але тремтячою.

Працює смартфон на 12 версії Android. Оболонка у нього повноцінна – від Samsung. Щодо стабільності питань до системи немає жодних.

Висновок

Взагалі, на думку експерта, модель Galaxy A13 вийшла “прохідною”. Вона вийшла кращою, ніж А12, але не набагато. Це недорогий апарат із слабкою продуктивністю, середньою камерою, прийнятною автономністю. Головною перевагою смартфона може бути дисплей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.