Названо п’ять недорогих смартфонів, які варто придбати цього літа

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви шукаєте недорогий телефон, тому що чи у вас немає великого бюджету, чи вам просто не потрібні всі модні функції, доступні на більш дорогих пристроях? Адже бюджетні телефони вже не такі слабкі, як раніше. Наразі вони можуть запропонувати користувачам хороші функції за відносно невеликі гроші. Більше того, на покупці можна заощадити ще більше, якщо замовити їх на AliExpress, адже переважно вони будуть саме китайськими. Де б ви їх не купили, все одно варто ознайомитися з моделями, які точно варті уваги. Ось вони.

Redmi 10C — традиционно лучший телефон

І знову у верхній частині списку ми бачимо недавно випущений Redmi 10C (придбати можна на AliExpress). Смартфон вражає своєю ціною завдяки потужному чіпсету Snapdragon 680 разом із 4 ГБ ОЗП та 64 ГБ постійної пам’яті , яку можна розширити.

Телефон оснащений дуже великим 6,71-дюймовим HD+ дисплеєм з вирізом вгорі для 5-мегапіксельної селфі-камери. Тим часом, ззаду знаходиться основна камера на 50 Мп у парі із 2-мегапіксельним датчиком глибини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi 10C також оснащений великою батареєю ємністю 5000 мАг із підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Є 3,5 мм аудіороз’єм, інфрачервоний випромінювач для управління технікою і навіть підтримка NFC.

realme C31 – що купити замість Redmi

Realme справді можна назвати найбільшим конкурентом Redmi. В даному випадку йдеться про модель Realme C31. У телефоні встановлено чіпсет Unisoc Tiger T618. У комплекті до нього додається 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ постійної пам’яті з можливістю розширення за допомогою карт пам’яті microSD.

Realme C31 оснащений трохи меншим 6,5-дюймовим РК-екраном IPS з роздільною здатністю HD+. Його частота оновлення 60 Гц, зате частота спрацьовування сенсора 120 Гц. Втім, 60 Гц це звичайне значення для смартфонів цієї цінової категорії.

Смартфон оснащений 13-мегапіксельною основною камерою у поєднанні з 2-мегапіксельним чорно-білим сенсором та 2-мегапіксельним макрооб’єктивом. На передній панелі розмістилася 5-мегапіксельна фронтальна камера. А за час роботи відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг. 3,5-мм аудіороз’єм теж на місці.

Redmi 10 2022 — еще один Redmi

Ще один відмінний варіант від Redmi в цьому ціновому діапазоні – старіший Redmi 10 2022 (придбати можна на AliExpress). Він оснащений потужним процесором MediaTek Helio G88, а також 4 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ вбудованої пам’яті з можливістю розширення.

Екран має діагональ 6,5 дюймів і роздільну здатність Full HD+. Селфі-камера розмістилася в отворі на передній панелі та має роздільну здатність 8 Мп. На задній панелі знаходиться хороший основний датчик на 50 Мп, надширококутний модуль з роздільною здатністю 8 Мп, портретний датчик на 2 Мп та макрокамера на 2 Мп (куди ж без неї).

Нарешті, Redmi 10 2022 оснащується великою батареєю ємністю 5020 мАг. Інші характеристики включають підтримку зарядки 18 Вт , аудіороз’єм 3,5 мм, інфрачервоний випромінювач та модуль NFC.

TCL 30 – недорогий телефон для фото

Наступним у списку ми маємо дуже цікавий TCL 30 (придбати можна на AliExpress). Смартфон орієнтований в основному на фотографії, оскільки він оснащений основною камерою Samsung з високою роздільною здатністю 50 Мп з 2 Мп датчиком глибини та 2 Мп макрокамерою. Роздільна здатність фронтальної камери 8 Мп. Але найцікавіше саме те, що основний сенсор виробляється компанією Samsung, а це важливо.

TCL 30 оснащений гарним процесором MediaTek Helio G37 у поєднанні з 4 ГБ ОЗУ та 64 ГБ пам’яті з можливістю розширення. Екран великий навіть у порівнянні з іншими моделями – 6,7 дюйма. І важливо, що це AMOLED з роздільною здатністю Full HD+ . Смартфон живиться від акумулятора ємністю 5010 мАг, має 3,5-мм аудіороз’єм і навіть NFC.

UMIDIGI Power 7S – телефон з великим акумулятором

Ще одне місце в сьогоднішньому списку займає смартфон для тих, хто найбільше цінує час автономної роботи – UMIDIGI Power 7S (придбати можна на AliExpress). У комплекті йде пристойний Unisoc Tiger T310. Набір пам’яті є досить стандартним для цієї цінової категорії — 4/64 ГБ з можливістю розширення вбудованого сховища.

Спереду ми отримуємо 6,7-дюймовий екран із вирізом для 16 Мп фронтальної камери. Максимальна роздільна здатність основної камери також становить 16 Мп. У парі з нею працює сверширококутна камера з роздільною здатністю 8 Мп.

Але найцікавіше те, що апарат оснастили величезною батареєю ємністю 6150 мАг. При цьому в корпусі знайшлося місце для розміщення 3,5 мм аудіороз’єм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.