Стало відомо, як виглядатиме новий iPhone 14

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Вихід нового iPhone планується, як завжди, на осінь. Це буде вже 14 поколінь телефонів від Apple. Про те, як він виглядатиме, говорять вже давно, але недавно з’явилися конкретніші фото, де можна переглянути особливості нового дизайну.

Реклама

Вже зараз на знімках помітні деякі зміни розташування передньої камери. Для неї не буде відведено стільки місця на дисплеї. Просто зроблено два вирізи. Це виглядає досить стильно і забирає менше паломництва екрану. Телефон буде точно представлений у бузковому кольорі (на фото видно), інші кольори поки що не відомі.

Крім дизайну, є ще кілька характеристик, про які вже всі говорять. Спочатку поговоримо про камери. Та сама фронтальна отримає кілька нових покращених функцій. У ній тепер буде автофокус, завдяки чому відео та фото будуть набагато кращими та чіткішими. Діафрагма F1,9. Важливим аспектом є новий VCM-привід та перехід на об’єктив із 6 пластиковими лінзами. 

Нагадаємо, раніше їх було 5. Якщо говорити про основну камеру, то тут інформація відома лише iPhone 14 Pro та Pro Max. У них очікується 48 Мп камера та підтримка відео як 8К. Екран у нових телефонах від Apple автоматично визначатиме потрібну частоту оновлення. Все залежить від того, що транслюється на екрані. Та й останнє – система. iPhone 14 та iPhone 14 Max матиме однокристальну систему Apple A15, вона минулорічна.

На даний момент це все, що відомо про новий iPhone 14. З кожним днем ​​інформації стає все більше, тому чекайте на нову та офіційну презентацію від виробника. Вона відбудеться незабаром – восени 2022 року.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ