Серія Black Shark 5 тепер доступна у всьому світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серія ігрофонів Black Shark 5 підрозділу Xiaomi, нарешті, стане глобальною цього місяця. Її утворюють розраховані на геймерів флагманські моделі з високою ефективністю, просунутою системою охолодження, магнітними тригерами, що спливають, і оптимізованим звуком для досягнення ігрового інтерфейсу, з яким можуть конкурувати лише обрані.

Базовий або оригінальний Black Shark 5 має відносно старий чіпсет Snapdragon 870, пов’язаний з ОЗУ і накопичувачем об’ємом до 16 і 256 ГБ відповідно. Він комплектується задньою камерою з головним датчиком на 64 Мп у поєднанні з макросенсором на 2 Мп замість основного шутера на 108 Мп та телеоб’єктиву на 5 Мп, що застосовуються у моделі Pro. Тим не менш, селфі-камера на 16 Мп доступна на обох ігрофонах.

Під корпусом версії Pro ховається новий комплект мікросхем Snapdragon 8 Gen 1 і накопичувач, сумісний з UFS 3.1. Хоча розмір дисплея (6,67 дюйма) та частота регенерації (144 Гц) однакові на обох моделях, версія Pro пропонує OLED-екран із HDR 10+ та колірний рейтинг 1B.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші характеристики та особливості ігрофонів порівняно однакові. Вони включають батарею на 4650 мАг із надшвидкою провідною зарядкою на 120 Вт. На кожному з них встановлені подвійні стереодинаміки та бічний дактилоскопічний сканер. Обидва працюють на Android 12 із графічним скіном Joy UI зверху.

Ігрофони Black Shark 5 запускаються практично у всіх регіонах світу. Базова модель зі зміною 8/128 ГБ оцінена в $550, а версія 5 Pro – від $800 до $1000. Вибір додаткової місткості ОЗП та накопичувача для першої з них коштуватиме на $100 дорожче.

Опції кольору становлять чорні Stellar Black, Mirror Black та сірий Stellar Grey для всіх моделей. При цьому всі до одного водонепроникні згідно з рейтингом IP4X.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.