Представлений realme V20 5G: процесор Dimensity, ємний акумулятор та ціна менше $150

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сімейство смартфонів бренду поповнила недорога модель realme V20 5G. Новинка має трендовий дизайн з плоскими гранями корпусу, продуктивним процесором і акумулятором збільшеної ємності. Крім того, апарат отримав непоганий обсяг пам’яті за мірками своєї цінової категорії.

Гаджет оснащений 6,5-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1600×720 пікселів та краплеподібним вирізом для 5-мегапіксельного селфі-модуля вгорі по центру. Фронталка також підтримує функцію Face Unlock для розблокування замість відсутнього сканера відбитків пальців. Смартфон побудований на базі процесора MediaTek Dimensity 700, що працює в комбінації з 4 ГБ оперативної та 128 ГБ вбудованої пам’яті.

Подвійна тильна камера пристрою включає сенсори на 13 та 0,3 Мп. За автономність realme V20 5G відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг за допомогою 10-ватного блоку живлення. Товщина корпусу апарата становить 8,1 мм, вага – 184 грами. Вартість новинки, представленої в Китаї у синьому та чорному корпусах, становить 999 юанів (близько 148 доларів). Про доступність смартфона виробник не повідомив.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.