Нові моделі iPhone подорожчають як мінімум на 100 USD

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Посібник Apple Inc. анонсував перегляд цін на свою продукцію. Необхідність такого кроку в купертинській корпорації пояснили високим рівнем інфляції та зростанням вартості комплектуючих.

Оновлена ​​цінова політика Apple торкнеться лише нових моделей пристроїв. Водночас вже представлені на ринку гаджети після виходу нових моделей подешевшають не так сильно, як це було в попередні роки. У зв’язку з цим розраховувати на придбання iPhone 13 у максимальній комплектації за доступною ціною після виходу лінійки iPhone 14 не варто.

Вартість базової моделі iPhone 14 складатиме не менше 1 100 USD. Востаннє ціни на продукцію переглядалися керівництвом корпорації у 2017 році перед прем’єрою ювілейної моделі iPhone X. На той момент базова модель iPhone пропонувалася Apple до придбання за 1000 USD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, підвищення цін торкнеться не тільки лише iPhone, та й десктопних систем iMac, лептопів MacBook та іншої електроніки Apple, зокрема навушників. Аналітики корпорації вважають, що нові цінники на фінансові результати Apple жодного впливу не вплинуть. Споживачі продовжать купувати продукцію Apple, оскільки альтернативи їй на світовому ринку немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.