Samsung помилково використовувала у своїй рекламі iPhone

Час читання: < 1 хв.

Ми всі робимо помилки. Не уникнув цього і співробітник Samsung. Він використовував зображення Apple iPhone для рекламної кампанії програми Samsung Members.

Реклама

Флагмани Apple та Samsung у принципі не схожі один на одного. У айфонів є впізнавана «чубчик», а у Galaxy – ні. Співробітника Samsung це проте не збентежило.

На банері, присвяченому додатку Samsung Members, зображений саме смартфон з чубчиком. Цей факт вже висміяли користувачі соцмереж. Їх потішило, що Android-програма демонструється на айфоні, і що взагалі можна було припуститися такої дурної помилки.

Зараз читають  В мережу потрапили нові рендери Google Pixel 9 та Fold 2: перші враження

Як тільки в Samsung зрозуміли, що сталося, модератор розмістив повідомлення про те, що людина, відповідальна за зображення, припустилася помилки і що зображення буде відредаговано.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.