Дуже дорогий. Нові подробиці про Xiaomi 12 Ultra

Час читання: 2 хв.

Коли має вийти новий телефон відомого бренду, це завжди цікаво. Якщо це флагман, то інтерес стає ще більшим, але компанії ретельно приховують усі дані. Цього року на нас чекає по-справжньому крутий Xiaomi 12 Ultra, і ми вже знаємо про нього все більше і більше інформації завдяки витокам, які часто просто вбивають інтригу (у цьому їхній мінус). Цього року на нас чекає справді велике оновлення, і компанія вже майже готова його уявити. Тому давайте обговоримо, чого нам чекати і скільки це коштуватиме.

Реклама

Яким буде Xiaomi 12 Ultra

Xiaomi вже знаходиться на завершальній стадії розробки Xiaomi 12 Ultra. Було багато рендерів цієї моделі та навіть фотографій, які показували, як саме виглядатиме супер-флагман. І ось тепер у нас є перший погляд на деякі зображення, які, здається, показують реальну ситуацію та кінцевий зовнішній вигляд нового телефону. На цих зображеннях видно, що Xiaomi 12 Ultra оснащений екраном з отвором у центрі. Саме таке розташування фронтальної камери зараз є оптимальним для флагманів та найчастішим рішенням серед виробників.

На задній панелі пристрою знаходиться великий модуль камери. Власне, він не був маленьким і минулого року. Тоді він займав усю ширину корпусу. Зараз модуль займає майже третину простору задньої кришки. Конструкція ступінчаста, а вінчає її великий круглий модуль, що містить три камери, безліч датчиків та спалах. Звичайно, найбільше впадає у вічі логотип Leica у правому верхньому кутку модуля камери. Ще більше він впадає у вічі завдяки білому керамічному корпусу.

Телефон із найкращою камерою

Цей смартфон поставляється із системою камер, створеною спільно Xiaomi та Leica. Згідно з повідомленнями, цього року цей пристрій стане найпотужнішим флагманом для роботи із зображеннями в стані Android. Лей Цзюнь, засновник Xiaomi, голова та головний виконавчий директор Xiaomi Group, кілька тижнів тому сказав, що новий флагман Xiaomi всебічно посилить можливості Xiaomi у галузі мобільної фотографії.

Зараз читають  В мережу потрапили нові рендери Google Pixel 9 та Fold 2: перші враження

Після офіційного оголошення про те, що Xiaomi і Leica співпрацюватимуть, з’явилися повідомлення про те, що перший смартфон, який відображатиме цю співпрацю, з’явиться в липні. Також є повідомлення, що першим пристроєм стане Xiaomi 12 Ultra, і саме тому він затримався із запуском. Після оголошення про співпрацю з Leica, цей новий флагман викликав чималий інтерес багатьох користувачів мережі. В даний час всі з нетерпінням чекають на появу цього смартфона. Адже попередня співпраця виробника та Leica подарувала нам найкращі моделі Huawei, які знімали так, як не знімав жоден інший телефон.

Великий акумулятор та дуже швидка зарядка

І ось тепер популярний інсайдер Weibo, @DCS , розкрив можливості швидкої зарядки Xiaomi 12 Ultra. Його витік показує, що цей смартфон буде поставлятися з акумулятором ємністю 4860 мАг, що підтримує швидке провідне заряджання потужністю 120 Вт, а також бездротове швидке заряджання потужністю 50 Вт . Робочі моделі з більшими значеннями ніхто не пропонував. Навіть попри наявність концептів.

Враховуючи ємність акумулятора, а також потужність заряджання цього пристрою, швидше за все, буде використовуватися чіп Surge P1. Це, насправді, найпотужніший чіп своєї розробки в історії Xiaomi. Він також досяг величезного технологічного прориву в індустрії швидкої зарядки і вирішив кілька основних протиріч швидкої зарядки. Цей чіп забезпечує до 100 Вт потужності зарядки при одноосередковій конструкції.

Скільки коштуватимуть Xiaomi 12 Ultra

Відразу зрозуміло, що цей смартфон коштуватиме дорого. Так само зрозуміло, що навряд чи він буде офіційно продаватися в Україні. Від цього ціна лише зросте. Швидше за все, ціна підросте і наблизиться до позначки 1000 доларів .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.