Nothing Phone 1 – новий найпотужніший смартфон у світі на Android 13

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У середині літа 2022 року буде анонсований, а потім і запущений у продаж перший смартфон під назвою Nothing Phone 1. Новинка повинна стати одночасно найкрасивішим і найпотужнішим смартфоном на базі операційної системи Android 13. Таким чином, телефон може стати першим, який виявиться заснований на найсвіжішій версії “зеленого робота”. 

Наразі вона поки що тестується, проте її реліз у фінальному остаточному вигляді відбудеться на початку вересня. У такому разі, як тільки це станеться, користувачі новинки зможуть встановити найсучасніше програмне забезпечення на ринку, тоді як спочатку на мобільний пристрій буде встановлено Android 12, але відразу після покупки телефону можна буде оновитися до бета-версії нової платформи.

За наявними в даний час даними, новинка в особі Nothing Phone 1 не отримає флагманський процесор, тому що в такому немає сенсу, за словами його творців. Новинка зможе похвалитися потужним та вкрай енергоефективним чіпом Snapdragon 7 Gen 1, який виявиться розігнаним та доповненим вкрай ефективним охолодженням. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все технічне оснащення і все програмне забезпечення будуть адаптовані один під одного, тому користувачі можуть розраховувати на рекордно високу швидкість роботи, але ще й на дуже великий час автономної роботи. Однією з особливостей нового телефону виявиться новий OLED-екран з адаптивною частотою кадрів, яка зможе змінюватися в діапазоні від 10 до 120 Гц, залежно від сценарію використання мобільного пристрою в той чи інший момент часу.

Також телефон повинен отримати основну камеру з роздільною здатністю 50 Мп, інтерфейс USB Type-C, підтримку технології бездротової зарядки Qi, а разом з тим акумуляторну батарею, що має сумісність з технологією швидкого заряджання потужністю 60 Вт або вище. По сукупності всіх особливостей новий смартфон виявиться дуже цікавим. 

У такому випадку, якщо все дійсно насправді виявиться саме так, дуже багато людей захочуть стати його власниками, і багато хто точно стане, тому що це дійсно дуже цікавий у всіх відносинах апарат, що володіє великою обчислювальною потужністю, сучасним дизайном і рядом інших важливих переваг. Залишилося тільки дочекатися його анонсу, а потім старту продажів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.