Автономність Google Pixel 6 і 6 Pro дуже розчарувала фахівців DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники лабораторії DxOMark протестували Pixel 6 та Pixel 6 Pro на час автономної роботи та швидкість зарядки. Обидва апарати пройшли багато випробувань у різних сценаріях використання, щоб показати свій потенціал на тлі інших пристроїв.

Звичайний Pixel 6 оснащується акумулятором ємністю 4614 мАг і підтримує 30-ватну зарядку. У режимі помірного використання 4 години на день він протримався 48 годин. За 30 хвилин по дроту можна заповнити 44%, а на повну зарядку потрібні значні 2 години 5 хвилин. При використанні бездротової зарядки за 30 хвилин виходить приблизно 17%, а сотня набирається за 3 години 12 хвилин.

В цілому експерти DxOMark залишилися не в захваті від Pixel 6 щодо питань, пов’язаних з автономністю і часом зарядки. Також смартфон сильно розряджається під час бездіяльності та споживає багато енергії під час стримінгу музики.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Pixel 6 Pro встановлений акумулятор на 5003 мАч з підтримкою тієї ж 30-ватної зарядки. У режимі помірного використання він протримався 41 годину, а час зарядки у нього можна порівняти з меншою моделлю. Хіба що бездротовим способом на заповнення 100% потрібно цілих 3 години 45 хвилин. Як і у випадку з Pixel 6, до «прошке» у експертів багато зауважень.

Серед усіх протестованих смартфонів рейтингу Pixel 6 Pro зайняв 72 місце з 75, а серед пристроїв ультра-преміум сегмента він розташувався на передостанньому місці, трохи випередивши Xiaomi 12 Pro. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.