Названо десять смартфонів з потужним акумулятором

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після винаходу електричного кабелю в XIX столітті ми на 200 років виявилися «прикованими» до електроприладів проводами. Зараз слухати музику, передавати файли та навіть заряджати пристрої можна без проводів. А ось що стосується акумулятора, що сів десь у дорозі, на телефоні — ласкаво просимо назад, у 1810-ті.

Якщо ви не представник передових (а значить, недешевих) технологій, ваш вибір пауербанк і електропровід, які постійно заважають і стирчать з кишені. Але є й інший спосіб — купити смартфон, який «невбивається», який протримається тиждень без підзарядки, навіть якщо ви будете дивитися фільми, грати в танки і гортати інстаграм без зупинки. Про них і розповімо сьогодні. Отже, представляємо вам наш рейтинг смартфонів із великою батареєю.

Realme 8

Починаємо рейтинг смартфонів із потужною батареєю з Relame. 8-ядерний процесор із частотою 2,3 ГГц. 6 ГБ – оперативна, та 128 – фізична пам’ять. Екран 6,4 дюйми, SuperAMOLED 2400×1800 пікселів. Чотири камери від 2 до 64 мегапікселів, фронтальна – 16.

Параметри для 2022 року середні – робоча конячка, без викрутасів. Як правило, таких вистачає на день роботи: 1–2 години розмови, 1 година на ігри, хвилин сорок — на пошук інформації в інтернеті, і до 0% акумулятор сідає месенджерами та інстаграмом. Не тут то було! Об’єм акумулятора «під сідлом» цього коника — 5000 мА*год, що, наприклад, вдвічі більше, ніж у топових смартфонів трьох-чотирирічної давності. І у півтора рази більше, ніж у актуальних. Отже, скакати цей екземпляр буде дуже довго.

Realme C25S

Це в порівнянні з попереднім телефоном швидше за поні. Але дуже витривалий. Параметри трохи поступаються, але й ціна майже на чверть менша.

Також 8-ядерний процесор, частота трохи нижче – 2×2 ГГц, 6×1,8 ГГц.

Менше та оперативної пам’яті – 4 ГБ. Екран – LCD, не такий яскравий, 6,5 дюйми з роздільною здатністю 1600×720. Три камери на 2, 2 та 48 мегапікселів. Але головне – батарея аж 6000 мА*год, а це, вдумайтеся, в режимі розмови 44 ​​години – майже дві доби. Цей поні відвезе вас до Африки, а то й далі.

Xiaomi Redmi 9T

Також у топ смартфонів із великим акумулятором входить ще один апарат із сегмента помірного бюджету. Процесор із параметрами майже як у попередньої моделі: з восьми ядер 4-двохгігагерцові та 4 – 1,8 ГГц. 4 ГБ оперативної пам’яті та 128 у накопичувачі, плюс слот для карт пам’яті – MiniSD. Екран IPS LCD, 6,53 дюйма з роздільною здатністю 2340×1080 – він, до речі, вигнутий, це збільшує кут огляду і робить зображення більш об’ємним. Камери чотири – від 2 до 48 Мп – можна знімати панорами, і в умовах поганого освітлення без втрати якості.

У комплекті, що приємно, силіконовий чохол. І все ті ж 6000 мА * ч всередині акумулятора. Правда, оскільки екран трохи кращий, а процесори трохи продуктивніші, пропрацює він трохи менше. Виробник заявляє про 17 годин відтворення відео, 56 – розмови, і 195 годин прослуховування музики, а це теж, погодьтеся, цілком вписується в поняття “довго”.

DOOGEE S88 Pro

Представляючи рейтинг смартфонів, потужна батарея в яких є одним з основних критеріїв вибору, ми обов’язково повинні згадати цей класичний телефон-всюдихід. Таким хоч цвяхи забивай, хоч під трактор клади. І те, й інше, до речі, не належить до гарантійних випадків, якщо перестаратися.

Почнемо з головного: рівень захисту IP68, майже промисловий. 8-ядерний процесор 2,1 ГГц. Пам’ять 6 ГБ – оперативна, 128 – на накопичувачі, плюс карта пам’яті до 256 ГБ. Екран IPS 6,3 дюйма, роздільна здатність – 2340×1080 Пікс. Міцний корпус з металу та полікарбонату, захисне скло в 1,5 мм, що робить цього мустанга у світі смартфонів ще й «куленепробивним». Плюс до цього три камери: 8, 8 та 21 Мп. А вишенька на торті – 10 000 мА * год переносить його на вершину рейтингу “топ смартфонів з потужним акумулятором”. 47 годин у режимі розмови. При цьому заряджається смартфон лише за дві з половиною години.

З таким можна і в тайзі заблукати, і в болоті загрузнути, але, звичайно, не потрібно! Типові користувачі апарату – брутальні водії Тойоти Тундри та УАЗ Патріота. Втім, залишимо стереотипи — людина на електросамокаті також цілком здатна полюбити це диво водоросте- землетрус-цунамі-захисної техніки. Головне — тримати кишеню ширше. У маленьку кишеньку цей гігант просто не влізе.

DOOGEE S59

Продовжуючи рейтинг смартфонів із потужним акумулятором, представляємо вам молодшого та бюджетного брата DOOGEE S88 Pro. Трохи скромніші розміри, трохи простіші характеристики. Процесор – 4 ядра 1,8 ГГц, 4 – 1,5 ГГц. 4 ГБ оперативної та 64 ГБ вбудованої пам’яті. Екран діагоналлю 5,71 дюйма з роздільною здатністю 1520×720. Скажімо так, не всюдихід, а паркетник. Або, якщо хочете, не мустанг, а орловський рисак.

Але батарея навіть більша, ніж у всюдихідного флагмана аж на 50 мА*год. Майже 2000 годин у режимі очікування – це майже три місяці. При цьому рівень захисту все той же IP68 – “у вогні не горить, у воді не тоне”, якщо не підпалювати і не топити. Не те щоб на 100% підходить для екстремального проведення часу, але тихо-мирно бродити лісом, збираючи гриби та ягоди, можна до відкриття лижного сезону. До речі, на випадок якщо заблукаєте: динамік в 2 Ватта здатний розбудити останнім хітом Моргенштерна весь ліс на гучності до 100 дБ. Чи варто згадувати, що апарат оснащений усіма необхідними прогулянками: акселерометром, датчиком наближення, датчиком освітленості, геомагнітним датчиком (цифровим компасом) і навіть датчиком атмосферного тиску.

Lenovo K12 Pro

Розповідаючи про найкращі смартфони з великою батареєю, пропонуємо невеликий екскурс у минуле. Параметри цього дітища гонконгських розробників схожі ті, про які ми вже згадували. Процесор з 4×2 ГГц та 4×1,8 ГГц ядер, до речі, це Snapdragon від Qualcomm (не останній із розробників). Екран 6,8 дюйма, роздільна здатність 1640×720. Три камери: 2, 2 та 64 Мп. 4 ГБ оперативної та 128 фізичної пам’яті. 2020-го, коли апарат тільки вийшов на ринок після дворічної перерви продажів компанії в Росії, це були дуже хороші характеристики. Наразі їх можна вважати конкурентними, але більш ніж привабливою стала ціна моделі.

Акумулятора вистачить для тривалого автономного використання – 6000 мА * год. Далеке відрядження, затяжна риболовля просто забули приєднати до мережі — не проблема. 20-ватна зарядка впорається зі своєю справою всього за 2 години, а на самому апараті, наприклад, можна дивитися відео з роздільною здатністю HD до 15 годин.

Nokia C30 DS

Ще один «ветеран», цього разу з минулорічних. Гарний бюджетний смартфон із потужною батареєю. Хороше рішення для людей без високих вимог до кишенькового апарату. Умовно кажучи, зателефонувати, перевірити пошту, сфотографувати салют. Ігри зі складною графікою або обробку відео цей «фінський хлопець» потягне із властивою йому неквапливістю. Angry Birds та Fishdom – це його стеля. Але працюватиме довго. Це завдяки тим же 6000 мА*г. В іншому – без претензій. 8 ядер продуктивністю 1,6 ГГц. 3 ГБ оперативної, 64 ГБ вбудованої пам’яті. Діагональ екрану 6,82, IPS, роздільна здатність 1600×720. Дві камери – 13 і 2 Мп. Загалом, дешево та сердито.

Samsung Galaxy M12

Ледве підвищимо ставки – рядовий представник одного з провідних на ринку брендів. Незважаючи на ціну, цілком непоганий за параметрами. 8-ядерний 2-ГГц процесор. 3 ГБ оперативної, 32 ГБ вбудованої пам’яті, але за допомогою картки microSD можна збільшити її аж до терабайта – телефон побачить та прочитає без проблем. Чотири камери від 2 до 48 Мп. Є ультраширококутний об’єктив, через який можна знімати з кутом огляду 123 градуси. Екран 6,5 LCD 1600×720 Пікс. Нічний режим оптимізує освітленість, робить його комфортним для очей у темну пору доби.

І наше улюблене – батарея 5000 мА*год – 49 годин у режимі розмови. Швидка зарядка (15 Вт) заощадить час підключення до мережі лише 2,5 години.

Samsung Galaxy M52

Цей Galaxy – не зовсім бюджетно, але точно круто, – безсумнівно, входить до списку “кращі смартфони – 2022 з потужною батареєю”. 2 сім-карти, 8-ядерний процесор: 4×2,4 ГГц, 4×1,8 ГГц. Яскравий, соковитий дисплей Super AMOLED Plus діагоналлю 6,7, з роздільною здатністю 2400×1080 дозволяє дивитися фільми та грати в ігри у високій якості 2К (Asphalt 9 або Call of Duty: Mobile). 3 камери, основна 64 Мп, запис відео вже у 4К. Крім того, підтримка всіх стандартів відео та аудіо під час відтворення. І фінальний акорд – рівно дві доби в режимі розмови – 5000 мА * год. Гідний апарат за невеликі, у порівнянні з флагманськими моделями, гроші при сумісному функціоналі.

Tecno LE7n Pova 2

Завершимо наш топ смартфонів з великою батареєю цим бюджетним, але досить цікавим апаратом. При інших рівних: 8-ядерному процесорі 2×2 ГГЦ та 6×1,8 ГГц, 4 ГБ оперативної та 128 ГБ фізичної пам’яті, 4 камерах – від 0,8 мегапікселя до 48, – його відрізняє досить великий екран діагоналлю 6,9 дюймів (це майже планшет), з високою частотою оновлення 180 Гц. Але найголовніше — це 7000 мА*год, що робить його в сегменті недорогих смартфонів із великим акумулятором майже недосяжним для конкурентів. Потужність зарядки 18 Вт – це більше, ніж, наприклад, у Samsung M12, а отже, і заряджатися він буде швидше, лише близько 2 годин.

Що в результаті

Ось так виглядають найкращі недорогі смартфони з великою батареєю. Резюмуючи все вищесказане – на іподромі важковозів і довгоходів у світі смартфонів є когось запрягти, причому за абсолютно різні гроші.

Хочете трактор – ось вам цілих дві моделі DOOGEE . Хочете модний гаджет і відео в 2К – ловіть Samsung Galaxy M52. Мінімальний бюджет — на допомогу Nokia C30 . Найпотужніша в класичному форм-факторі батарея та величезний екран Tecno LE7n . Комбінація гідних параметрів з довгим часом роботи – щось від  Realme чи Lenovo . Можна припустити, що це найкращі недорогі смартфони з великим акумулятором. Вперед, друзі, подалі від зарядних кабелів, ближче до довгої автономної роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.