Три найкращі смартфони до 100 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На ринку смартфонів представлена ​​маса моделей у різних цінових сегментах, що дозволяє кожному вибрати модель із доступним для нього цінником. У цьому рейтингу представлено трійку ультра-бюджетних апаратів, вартість яких не перевищує 4 тисячі гривень.

Xiaomi Redmi 6A

Цей смартфон від китайського бренду Xiaomi є одним з найбільш затребуваних у цій ціновій категорії. Він має привабливий зовнішній вигляд, а також досить широкий функціонал, який не поступається і дорожчим девайсам.

До основних особливостей цього телефону можна віднести такі фішки:
Стильний дизайн, завдяки якому гаджет виглядає не гірше за багато флагманів.
Відмінні запаси пам’яті для свого сегмента та підтримка карток пам’яті, що дозволяє значно розширити вбудований накопичувач агрегату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Місткий акумулятор, що забезпечує гідний рівень автономної роботи.
Непоганий рівень продуктивності, що дозволить грати у більшість сучасних ігор.
Телефон має 5.45-дюймовий дисплей з HD-роздільною здатністю, яка становить 720 на 1440 пікселів. Частота оновлення екрана стандартна – 60 Гц. Мобільний пристрій має 2 ГБ оперативної пам’яті та 16 ГБ постійної.

Місткість батареї телефону досягає 3000мАг. Враховуючи низький рівень споживання енергії процесором, автономна робота у моделі дуже хороша. Агрегат спокійно протримається день без заряджання при середньому рівні навантаження.

HUAWEI Y5p

Якісний китайський бюджетник, що продається в декількох кольорах:

  • Північної чорної.
  • М’ята зелена.

На відміну від попереднього апарату, ця модель має вдвічі більше вбудованої пам’яті – цілих 32 ГБ. Об’єм оперативної пам’яті ідентичний – 2 ГБ. Місткість батареї телефону склала 3020 мАг.

Гаджет має як основну, і фронтальну камеру. Роздільна здатність тилового об’єктива становить 8 мегапікселів, а матриця передньої камери йде роздільною здатністю на 5 МП.

У ролі процесора задіяний популярний бюджетний чіпсет Mediatek Helio P22, якими оснащують навіть дорогі пристрої. Ця восьмиядерна платформа працює на частотах до 2.0 ГГц.

Варто відзначити! Також смартфон має підтримку карток пам’яті формату microSD. Максимальний обсяг підтримуваних карток – 512 гігабайт.

Alcatel 1

Цей апарат має невеликий 5-дюймовий екран без вирізів. Його роздільна здатність досягає 480 на 960 пікселів. Обсяг оперативної пам’яті тут менше, ніж у вищеописаних девайсів, – лише 1 ГБ. Проте запаси внутрішньої пам’яті цілком прийнятні – 32 ГБ. Картки пам’яті підтримуються.

Місткість батареї смартфона дорівнює 2000мАг. Такого запасу енергії вистачить на тривалий час експлуатації, оскільки девайс добре збалансований. Гаджет оснастили непоганим процесором MediaTek MT6739. Роздільна здатність основної камери становить 5 МП, а фронтальної – 2 МП.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.