Вісім смартфонів кращих за iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone вважається найкращим смартфоном сучасності. Телефон модний, якісний, продуктивний, але вартує дуже дорого. У світі електроніки існує безліч апаратів, які за технічними характеристиками не відрізняються від iPhone, але коштують дешевше.

1. OPPO A53

Комбінація невеликої ваги та габаритів робить смартфон зручним та практичним. Телефон оснащений 3 тиловими камерами, що допоможуть робити яскраві знімки. Потужний акумулятор дозволить не заряджати пристрій протягом 2-х днів, а можливість швидкого заряджання прискорить процес живлення.

2. Samsung Galaxy S10+

Модель увібрала в себе найкращі технічні характеристики всієї лінійки. Оперативна пам’ять гарантує високу та стабільну роботу. Смартфон оснащений потужними камерами та високою стабілізацією. Потужність акумулятора дорівнює 4100 мАг, що дозволяє використовувати телефон тривалий час без заряджання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

3. BQ 6430L Aurora

Бюджетний смартфон із функцією безконтактної оплати. Є 4 основні камери та 1 – фронтальна. Оперативної пам’яті більше, ніж у iPhone, ігри та відео будуть завантажуватись швидше. Корпус виготовлений із якісного матеріалу, що захистить його від пошкоджень.

4. ZTE Blade V2020 Smart

Смартфон має великий та зрозумілий екран. На задній кришці розташовано 4 камери, які створюють насичені та яскраві фото. З боків телефон обрамлений тонким пластиком, через який тримати апарат у руках комфортно.

5. ASUS ZenFone 7 Pro

Недорогий смартфон, що має ширококутні та надширококутні камери. Телефон оснащений дисплеєм AMOLED, який стійкий до механічних дій. Завдяки ємному акумулятору смартфон може працювати без заряджання більше доби.

6. Xiaomi POCO

Завдяки великій оперативній пам’яті, телефон підійде для ігор та перегляду відео. Апарат оснащений безконтактною оплатою та сканером відбитка пальця. Спеціальна технологія запобігає акумулятору від перегріву. Задня панель покрита загартованим склом, що захищає її від пошкоджень під час удару.

7. HONOR 10i

Смартфон забезпечує високу продуктивність та швидку роботу ігор. Фронтальні та тильні камери роблять якісні та насичені знімки. Батарея забезпечує близько 20 годин роботи без заряджання. Є другий слот додаткової сім-карти.

8. Honor 50

Бюджетний смартфон, оснащений функціями флагманів. Великий екран допоможе переглядати відео високої якості та швидко завантажувати програми. В апараті є функція підтримки високошвидкісного Інтернету. Сучасний ринок пропонує безліч бюджетних та якісних смартфонів. Вони легко зможуть конкурувати із сучасним iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.