Huawei припинила виробництво свого флагмана Mate 40

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський новинний сайт про технології ITHome повідомив, що в офіційних каналах онлайн-продажів більше немає смартфонів Huawei Mate 40 та Huawei Mate 40 Pro. Зважаючи на все, компанія припинила виробництво флагманської серії.

В даний час офіційний магазин Huawei показує, що єдиними смартфонами серії Mate, що залишилися у продажу, є складні флагмани Huawei Mate Xs 2 і Huawei Mate X2, а також більш старі моделі Huawei Mate 30 5G і Huawei Mate 30 Pro.

Журналісти відзначили, що протягом найближчих п’яти років Huawei як і раніше буде присутнім на ринку смартфонів, але очікується, що компанія переключиться на пристрої класу люкс, зокрема, продовжить розвивати складні моделі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.