Яким буде екран нового потужного ігрового смартфона ASUS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього тижня ASUS нарешті підтвердила дату випуску свого ігрового смартфону наступного покоління ROG Phone 6. Тепер компанія почала потихеньку розкривати деякі характеристики пристрою.

Офіційний обліковий запис ROG Global у твіттері підтвердив, що ROG Phone 6 буде поставлятися з екраном AMOLED із частотою 165 Гц. Попередня топова модель компанії, ROG Phone 5s Pro, була оснащена AMOLED-дисплеєм із частотою 144 Гц. Тобто ROG Phone 6 стане свого роду рекордсменом.

Очікується, що інші подробиці про ROG Phone 6 надходитимуть протягом наступних кількох тижнів – дебют смартфона заплановано на 6 липня. Нам вже відомо, що пристрій отримає найновіший процесор Snapdragon 8+ Gen 1 одним із перших.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.