Samsung Galaxy S22 першим у світі отримав функцію Vo5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І хоча мережі п’ятого покоління вже існують кілька років, тільки зараз з’явилися смартфони із підтримкою технології передачі голосу по 5G. Першими оцінити нову нагоду зможуть власники апаратів флагманської серії Galaxy S22 від Samsung.

На даний момент про підтримку технології Vo5G оголосив тільки оператор Zain, який надає свої послуги у Кувейті. Поки що скористатися новою послугою можуть власники Galaxy S22, Galaxy S22+ та Galaxy S22 Ultra, але незабаром очікується розширення списку підтримуваних пристроїв. 

Як і у випадку з VoLTE та VoWiFi, технологія Vo5G забезпечує більш високу якість аудіо- та відеодзвінків, передаючи відповідні дані по інтернету. В офіційному оголошенні Zain сказано, що комерційному запуску нової послуги передувало ретельне тестування, в рамках якого визначалася готовність мережі до підтримки цієї функції на території всієї країни.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки немає інформації, в яких країнах з’явиться підтримка Vo5G і на яких смартфонах вона буде доступна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.