Apple оголосила про підвищення цін на iPhone у всьому світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, абсолютно всі моделі та модифікації нових смартфонів компанії стануть дорожчими на $100 доларів, а деякі модифікації можуть стати дорожчими. 

Зростання цін торкнеться не тільки iPhone, але й ноутбуків MacBook, моноблоків iMac та інших продуктів бренду, включаючи навушники. Крім високої інфляції, вартість різноманітних запчастин та комплектуючих зростає щороку, як і заробітні плати співробітників. 

Все це призводить до зростання собівартості, і саме з цієї причини нові продукти компанії стануть ще дорожчими, ніж раніше до цього моменту. Подібна подія навряд чи комусь сподобається, але, на жаль, виходу з цієї ситуації просто немає. Всі найменування збільшаться в ціні, але зростання цін торкнеться тільки нових моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple не планує принаймні поки що піднімати ціни на свої електронні пристрої, які зараз доступні для покупки. Однак слід враховувати, що вони подешевшають слабше, ніж раніше, коли у продаж надійдуть нові моделі та модифікації. 

Таким чином, купити за привабливою невисокою ціною iPhone 13 Pro Max в найближчому майбутньому не вдасться, оскільки після виходу iPhone 14 модель 2021 року впаде в ціні не надто сильно, а значить переважній більшості потенційних покупців вона, як і раніше, виявиться не по кишені. 

Збільшення розцінок, швидше за все, не вплине на продаж продукції бренду, тому що нехай покупцям такий і доведеться платити більше, але за сукупністю якостей і особливостей цього виробника просто немає рівних.

Покупці iPhone вибирають смартфони компанії через високий рівень безпеки, у зв’язку з приголомшливим досвідом користувача, завдяки відмінному зовнішньому вигляду, а також за рахунок величезної безлічі різних різних аксесуарів на будь-який смак і колір. 

Всі і кожен, хто куплять собі нові мобільні пристрої Apple, віддадуть за такі рекордно велику суму грошей, тому що вперше за багато років базові найдоступніші за ціною моделі стануть відчутно дорожчими. Так, початкова конфігурація, оснащена накопичувачем на 128 ГБ, отримає цінник лише на рівні $1100 доларів, і це за базову модель. 

До речі, востаннє бренд підвищував розцінки на свою продукцію в 2017 році, коли був випущений iPhone X. Цей мобільний пристрій на момент свого виходу став найдорожчим за історію Apple, оскільки він отримав початкову вартість у $1000 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.