Названо найпопулярніші гнучкі смартфони. У топ-3 не лише Samsung

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітична компанія Display Supply Chain Consultants (DSCC) оновила статистику продажу складних смартфонів за перший квартал 2022 року. Заодно стали відомі найбільш популярні моделі таких пристроїв, а також переваги користувачів їх конструкції.

Найбільш затребуваними смартфонами, що згинаються, цього сезону стали розкладачки. Лідирує Samsung Galaxy Z Flip 3 – на цю модель припадає 51% всіх проданих апаратів такого типу. Другим за популярністю став Galaxy Z Fold 3, а третьому місці з великим відривом від інших конкурентів розташувався HUAWEI P50 Pocket (20%).

За даними DSCC, у першому кварталі 2022-го відвантаження складних пристроїв збільшилися на 571% порівняно з тим самим періодом минулого року. За даними аналітиків, Samsung покладає великі надії на Galaxy Z Flip4 і Z Fold4 – очікується, що їхня роздрібна ціна буде нижчою, ніж у попередників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо ринку складних гаджетів загалом, то до кінця року, на думку експертів, очікується його подвоєння — до 16 мільйонів відвантажених апаратів. При цьому дорогі моделі з відносно невеликим обсягом продажів, імовірно, не страждатимуть від нестачі компонентів так само сильно, як класичні смартфони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.