Смартфони

Найкращі моделі iPhone, Samsung і Xiaomi порівняли за швидкістю роботи у «важкій» онлайн-грі

Share
Час читання: 2 хв.

Експерти каналу Golden Reviewer на YouTube з’ясували, який топовий смартфон для ігор підходить більше: Galaxy S22 Ultra, iPhone 13 Pro Max, Redmi K50 або Redmi K50 Pro.

Автори YouTube-каналу Golden Reviewer порівняли чотири апарати преміум-класу зі швидкості, нагрівання та енергоефективності у грі Apex Legends. Тестувалися пристрої на процесорах Dimensity 9000 (Xiaomi Redmi K50 Pro), Dimensity 8100 (Xiaomi Redmi K50), Apple A15 (iPhone 13 Pro Max), Snapdragon 8Gen1 (Samsung Galaxy S22 Ultra). Запускалася гра на всіх смартфонах на максимальних настройках із FPS 60 к/с.

Після завершення тесту максимальна температура найвищою виявилася у iPhone 13 Pro Max: 45,1 градуса Цельсія. За ним йде S22 Ultra з 44,8 градусами Цельсія. Найменше нагрівся при цьому K50: максимальна температура у нього становила 39 градусів.

Висновок

З результатів видно, що найефективнішим є молодший Xiaomi Redmi – K50. Ефективність на ват у нього дорівнює 16,2, у нього також була найнижча температура після закінчення тестування. Далі йде iPhone 13 Pro Max, за ним – Redmi K50 Pro. На останньому місці опинилася Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

View Comments

  • Сосите сраные Qualcomm. Хотя 45°C не плохо, это уже не 50°C как в 888. MediaTek со своим Dimensity 9000 красавчики

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Три місця, де не можна залишати флешку, щоб уникнути її поломки

    USB-флеш-накопичувачі користуються величезною популярністю серед власників комп'ютерів, і це не дивно, адже такі пристрої дуже…

    28.06.2024

    “Vodafone” готує важливе нововведення для своїх абонентів

    Компанія «Vodafone» готується до важливих змін, які вплинуть на багатьох абонентів. Ці зміни пов’язані з…

    28.06.2024

    Нове оновлення вбиває комп’ютери з Windows 11

    Компанія Microsoft випустила нове оновлення для операційної системи Windows 11, яке виявилося проблемним. Якщо ви…

    28.06.2024

    Нова watchOS 11 припиняє підтримку рекордної кількості моделей Apple Watch

    Важливою новиною є те, що компанія Apple готується до випуску нової версії своєї операційної системи…

    28.06.2024

    “Дія” отримала нові функції: керування медичними даними тепер онлайн

    Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про розширення функціоналу мобільного додатку "Дія", що надасть громадянам доступ…

    28.06.2024

    Windows 10 отримає ще п’ять років підтримки та оновлень

    Компанія Acros Security, яка розробила сервіс мікропатчів 0Patch для підвищення безпеки програмного забезпечення, повідомила гарну…

    28.06.2024