Apple хоче спорядити нові iPhone бічним сенсорним екраном

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У майбутніх iPhone може з’явитися бічна сенсорна панель з віртуальними кнопками для активації різних функцій, а також область зчитування відбитків пальців. Відповідна патентна заявка була опублікована на сайті Управління по патентах і товарних знаків США.

Реклама

У 2016 році компанія Apple зареєструвала патент на iPhone в скляному корпусі з вигнутим дисплеєм. Завдяки наявності сенсорного бічного краю на смартфоні планувалося реалізувати віртуальні кнопки для управління функцій. Новий патент є більш реалістичним варіантом цієї ідеї.

Apple iPhone

Міні-дисплей демонструє активні піктограми, причому меню є налаштованим. На ньому ж буде розташовано зчитуючий майданчик дактилоскопії, проте неясно, чи обмежить Apple її за розміром або зробить всю бічну частину одним великим сканером відбитків. Завдяки технології 3D Touch система зможе диференційовано реагувати на різні натискання, а користувачі будуть відчувати Тактильна чутливість.

Apple iPhone X Edge

Документ був поданий на реєстрацію в четвертому кварталі 2017 року. З огляду на, що це всього лише патентна заявка, вихід реального смартфона з подібним рішенням залишається під питанням.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело4pda.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ