Головна Смартфони Шість найкращих смартфонів з бездротовою зарядкою

Шість найкращих смартфонів з бездротовою зарядкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефони з бездротовим заряджанням полегшують життя. Вони позбавляють нас занепокоєння про кабелі – просто кладете телефон на майданчик і спостерігаєте, як він заряджається. Не кажучи вже про те, що зарядні порти зношуються у міру того, як ви підключаєте та відключаєте телефон. Я сам дуже люблю такий спосіб заповнення акумулятора. Якщо ви хочете попрощатися із зарядним кабелем, ознайомтеся з цією підбіркою. До неї включені не найдешевші моделі, але ті, що відповідають назві статті. Тут зібрані найкращі з них.

Телефони з бездротовою зарядкою

Бездротова зарядка в основному доступна на дорогих телефонах зі скляною або пластиковою задньою панеллю – металева кришка і бездротова зарядка несумісні, якщо не зробити пластикову вставку, як на Pixel 5. Не кожен флагман має таку технологію, але вона стає все доступнішою. Телефони з цією функцією підтримують стандарт PMA або Qi. Останній є по-справжньому масовим і можна сказати, що така зарядка у всіх телефонів.

Серія Samsung Galaxy S22 – найкращий Samsung

Серія Samsung Galaxy S22 легко стане однією з найвідоміших лінійок року. Всі три пристрої – Galaxy S22, S22 Plus та S22 Ultra – підтримують бездротову зарядку, а завдяки реверсивному бездротовому заряду можуть використовуватися як блоки живлення для бездротових аксесуарів. Однак це лише вершина айсберга ! Samsung зробила все можливе та оснастила свою останню флагманську серію безліччю потужних характеристик та функцій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Так Galaxy S22 Ultra є одним із найкращих телефонів, доступних на ринку. Він може похвалитися 8/12 ГБ оперативної пам’яті, до 1 ТБ постійної пам’яті та потужною батареєю ємністю 5000 мАг. Всі три телефони S22 також оснащені ультразвуковими датчиками відбитків пальців у дисплеї та найновішим процесором Snapdragon 8 Gen 1 або Exynos 2200.

Не можна забувати і про вражаючі можливості камери Galaxy S22 Ultra. Смартфон оснащений чотиримодульною камерою з основним датчиком 108 Мп , надширококутним 12 Мп, телеоб’єктивом 10 Мп (3x) та перископічним телемодулем на 10 Мп (10x). Важко просити більшого.

Звичайно, Galaxy S22 та Galaxy S22 Plus ні в якому разі не є поганими телефонами. Вони мають 8 ГБ ОЗП, 128/256 ГБ пам’яті і трохи менші екрани, які, як і раніше, мають панель AMOLED і частоту оновлення 120 Гц. В іншому вони дуже схожі на флагман.

Google Pixel 6 та Pixel 6 Pro – смартфони зі своїм процесором

Жоден список найкращих Android-пристроїв не буде повним без флагманів Google. Пошуковий гігант вразив усіх своїми новими Pixel 6 та Pixel 6 Pro. Вони чудово виглядають, чудово сконструйовані і мають достатню продуктивність, щоб конкурувати з кращими зі смартфонів інших брендів.

Безумовно, обидва пристрої входять до кращих телефонів з бездротовою зарядкою. Мало того, що обидва пристрої підтримують швидке бездротове заряджання – Pixel 6 має бездротове заряджання потужністю 21 Вт, а версія Pro – 23 Вт. Крім того, ви отримуєте зворотну бездротову зарядку для живлення навушників та інших аксесуарів.

Інші характеристики також вражають. Обидва пристрої постачаються з надійним чіпсетом Google Tensor та великою кількістю оперативної пам’яті. Екрани AMOLED видають від 90 Гц до 120 Гц – залежно від версії, яку ви оберете. Додайте вражаючу продуктивність камери, якою славляться пристрої Google, і ви отримаєте актуальне покоління Google Pixel .

Oppo Find X5 Pro — Оппо з бездротовою зарядкою

Find X3 Pro пропонує відмінний дизайн, а новий Oppo Find X5 Pro слід схожим принципам, але робить все ще краще. Він виглядає чудово з керамічною задньою панеллю, яка вдвічі міцніша за скло. Незважаючи на те, що опуклість камери нікуди не поділася, вона виглядає краще, ніж у багатьох конкурентів.

Телефон пропонує Snapdragon 8 Gen 1, 8-12 ГБ оперативної пам’яті та акумулятор ємністю 5000 мАг. Він також оснащений чудовою 6,7-дюймовою панеллю QHD+ AMOLED із частотою оновлення 120 Гц. Клас захисту від води IP68, а потрійна камера робить чудові знімки.

А ще цей телефон має провідну зарядку потужністю 80 Вт. Швидкість бездротової також вражає та становить 50 Вт. Але для її досягнення треба скористатися фірмовим аксесуаром. Без нього значення будуть скромнішими.

OnePlus 10 Pro – найновіший OnePlus

OnePlus був не дуже гарний у бездротовій зарядці, але останні моделі змінили цю тенденцію. OnePlus 10 Pro вражає в цьому відношенні, пропонуючи бездротову зарядку потужністю 50 Вт з офіційною док-станцією. Це означає, що він може підняти ваш телефон з нуля до більш ніж 50% лише за 15 хвилин !

Усередині встановлено потужний процесор Snapdragon 8 Gen 1, 8/12 ГБ оперативної пам’яті та до 512 ГБ вбудованої пам’яті. Дисплей великий – 6,7 дюйми, а частота оновлення QHD+ LTPO2 Fluid AMOLED становить 120 Гц. Акумулятор досить великий – на 5000 мАг. На задній панелі система камер включає три модулі, а зроблена вона за сприяння Hasselblad.

Однак немає нічого ідеального, і OnePlus 10 Pro має свої недоліки. Найважливішим є те, що він поставляється без сертифікації IP. Хоча компанія стверджує, що вона має захист від води.

Apple iPhone 13 серії – найкращий телефон не на Android

Рейтинг найкращих пристроїв також не може обійтися без флагманів від Apple. Цього року флагманська лінійка складається з 4 пристроїв: iPhone 13 Mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max. Є ще iPhone SE 3, який може заряджатися без проводів, але він є відгалуженням від основної серії.

Найбільша різниця між кожною моделлю iPhone 13 полягає у фізичних розмірах. 13 Mini має діагональ всього 5,4 дюйми, в той час, як iPhone 13 і 13 Pro відповідають один одному з діагоналлю 6,1 дюйми. Apple iPhone 13 Pro Max має діагональ 6,7 дюйма, і це, безумовно, найпотужніший iPhone у світі за весь час.

Усередині вас чекає чіп A15 Bionic , встановлений у всіх чотирьох пристроях, а iPhone 13 Mini та стандартний iPhone 13 використовують подвійну камеру. Якщо ви хочете більшого, то доведеться розщедритися на модель Pro. У ній буде третій об’єктив до 1 ТБ вбудованої пам’яті. Всі чотири моделі використовують нову технологію MagSafe для бездротової зарядки та використання аксесуарів, і всі вони підтримують 5G.

Sony Xperia 1 III – телефон для фанатів

Серія Sony Xperia швидко стала популярною серед любителів фотографії та творців контенту. Тепер Sony анонсувала третю її ітерацію – Xperia 1 III.

Почнемо з того, що Sony перейшла з Snapdragon 865 на новий 888. Це означає, що у вас буде висока продуктивність, а 6,5-дюймовий дисплей 4K – один з кращих в лінійці Sony. Акумулятор ємністю 4500 мАг підтримує швидке заряджання потужністю 30 Вт і бездротове заряджання, що дає вам додаткову гнучкість.

Sony зупинилася на трійці 12-мегапіксельних об’єктивів для Xperia 1 III, а 8-мегапіксельна фронтальна камера стане в нагоді для створення селфі. А ще має роз’єм для навушників, що в наш час є великою рідкістю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: