Аналітик: Apple урізала виробництво iPhone 14, тому що в ньому не буде значних оновлень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Погана новина для шанувальників техніки Apple: схоже, що смартфони 2022 отримають лише мінорні оновлення. Компанія з Купертіно і сама не робить більших ставок на новинки.

Очікується, що Apple вироблятиме менше iPhone 14-ї серії. Частково це можна пояснити зовнішніми факторами – геополітичною нестабільністю, дефіцитом комплектуючих тощо. Проте чималий внесок у рішення Apple робить і те, що iPhone 14 не отримає значних оновлень порівняно з iPhone 13.

Про це повідомляє Марк Гурмен (Mark Gurman) із Bloomberg. Він вважає, що Apple знизила очікування, тому що iPhone 14 не схожий на пристрій, який змінить правила гри. Тепер у компанії ціль на 2022 рік становить 220 млн штук. Аналітики очікували, що компанія випустить 240 млн. смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується оновлень в iPhone 14, то в них не буде навіть повноцінно нового процесора – Apple вирішила використати в молодших моделях старі чіпи A15, а умовно новий A16 буде виконаний за старим техпроцесом. У плані дизайну теж не буде радикальних змін – хіба що “чубчик” зміниться на овальний виріз. Гурмен вважає, що більшості споживачів потрібен новий дизайн, який навряд чи з’явиться до 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.