Нова iOS 16 отримає довгоочікувану функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Оглядач Bloomberg Марк Гурмен (Mark Gurman) розповів, що iOS 16 може нарешті отримати довгоочікувану функцію always-on display. Це означає, що майбутні смартфони iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max постійно відображатимуть на екрані якусь інформацію.

Гурмен з посиланням на джерела стверджує, що iOS 16 з’явиться підтримка always-on display, яку Apple спочатку планувала для торішнього iPhone 13. Це дозволить iPhone значно знизити частоту кадрів на екрані блокування.

Журналіст також зазначив, що режим always-on display є ексклюзивним для моделей iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Це стане можливим завдяки використанню панелей LTPO TFT.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, моделі iPhone 14 Pro отримають новий чіп A16 Bionic та 48-мегапіксельну задню камеру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.