Samsung випускає Galaxy M13 з Exynos 850 та батареєю на 5000 мА·год

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung випустила у Південній Кореї бюджетний смартфон під назвою Galaxy M13. Інформація про його ціни та доступність поки не розкрита.

Новий член серії Galaxy M виділяється V-подібним виїмкою над екраном для розміщення селфі-камери. Пристрій має три об’єктиви на задній панелі, розташовані всередині прямокутного модуля поряд зі світлодіодним спалахом. З правого боку телефон демонструє гойдалку регулювання гучності та кнопку живлення, що використовується також як дактилоскопічний датчик. Новинка вимірює 8,4 мм завтовшки і схиляє чашу терезів на 192 г.

Galaxy M13 комплектується 6,6-дюймовим Infinity-V дисплеєм з FHD+ роздільною здатністю. Обрамлення в ньому трохи потовщене внизу стає мінімальним на верхній та бічній стороні. Операційну систему складає стандартна Android 12 з урізаною фірмовою прошивкою One UI Core 4.1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серцем Galaxy M13 є восьмиядерний процесор Exynos 850, що супроводжується 4 ГБ ОЗУ. Пристрій поставляється з двома варіантами вбудованого ЗУ на 64 та 128 ГБ, що розширюються до 1 ТБ за допомогою картки microSD. На тильній стороні телефону встановлено потрійну камеру з основним сенсором на 50 Мп, що поєднується з ширококутним об’єктивом на 5 Мп і глибинним датчиком на 2 Мп.

Для селфі та відеодзвінків Galaxy M13 забезпечений 8-мегапіксельною камерою з фіксованим фокусуванням та апертурою F2.2. Для підключення споживачі отримають 4G LTE, VoLTE, Bluetooth, дводіапазонну підтримку Wi-Fi, A-GPS, аудіогнездо 3,5-мм, USB-C та подвійний слот для Сім-карт. Нарешті, живлення забезпечується батареєю ємністю 5000 мА·год, що підтримує технологію швидкого заряджання на 15 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.