Samsung Galaxy S22 – найкращий флагман 2022 року

На початку лютого 2022 Samsung презентували фанатам свої нові флагмани Galaxy S22, про які було багато спірних думок серед оглядачів. У цій статті буде дана характеристика та опис найновішого Samsung Galaxy S22 – смартфона, який відкриває трійку своїх попередників – девайсів «Galaxy S22+» та «Galaxy S22 Ultra».

Перше, на що звернув увагу виробник, то це на вдосконалену камеру, яку назвали найкращою серед усієї лінійки Galaxy. Вона отримала ряд переваг і нововведень:

Модель отримала функцію портретного нічного режиму, як заявлено, з гарною передачею кольору, а також, можливістю робити нічні знімки без фото спалаху. Поліпшення стабілізації під час відеозйомки. Все завдяки покращенню кута корекції OIS, а також збільшення швидкості обробки зображень. Функція «Кінорежим» дозволить задіяти всі камери смартфона одночасно та передати атмосферу навколо. Основні камери мають дозволи 50.0, 10.0 і 12.0 МП. Можливість запису відео в UHD 8K.

Місткість мобільного акумулятора в 3700 мАг дозволить займатися своїми справами протягом усього дня. Функція швидкого заряджання дозволить уникнути тривалого очікування підзарядки смартфона. Також пристрій підтримує бездротове заряджання батареї. За рахунок свого оригінального дизайну, створеного корейськими дизайнерами, девайс припаде до смаку як жіночому, так і чоловічому підлозі.

Рамки моделі виконані з надміцного алюмінію, який захистить телефон від отримання небажаних пошкоджень. Задня частина смартфона виконана з матового загартованого скла, створена американською компанією Corning. Скло із серії “Gorilla Glass Victus”. Кількість пам’яті у девайса варіюється від 128 до 256 ГБ. Захист від води та пилу не дасть приводу для занепокоєння в екстрених чи погодних ситуаціях.

Флагман представлений у кількох колірних варіантах:

  • Рожевий.
  • Зелений.
  • Білий фантом.
  • Чорний Фантом.

Galaxy S22 дістався яскравий дисплей “Dynamic Amoled 2X”, що підтримує частоту матриці 120 Гц. Діагональ екрану – 6,1 дюйма (153.9 мм). Також вбудована технологія Vision Booster для гарної передачі кольору.

Виробник оснастив смартфон двома способами біометричного захисту пристрою:
За допомогою сканера відбиток пальця на екрані.

Сканер розпізнавання обличчя також захистить усі дані від чужих очей.

Розміри і вага представлені такими даними:

  • Ширина 70.6 мм дозволяє комфортно тримати девайс в руці.
  • Висота – 146 мм.
  • Товщина – 7.6 мм.
  • Вага – 167 р.

Операційна система девайсу представлена ​​базою Android 12, а також оболонкою Samsung – One UI.

Galaxy S22 підтримує Galaxy Wearables, куди входять:

  • Galaxy Buds, Buds Live, Buds Pro.
  • Усі серії Galaxy Watch та Galaxy Active.

Система безконтактних платежів та наявність NFC дозволять комфортно та швидко оплачувати покупки. Оплата здійснюється системою компанії – Samsung Pay.

Наявність “Dolby Atmos” дозволить програвати фільми, музику, а також ігри з гарною звуковою передачею.

У пристрої немає лотка для карт пам’яті, тому розширити обсяг накопичувача не вдасться.

4 нанометровий процесор, який є найшвидшим із усієї серії Galaxy, забезпечить безперебійну, а найголовніше, плавну роботу смартфона.

Комплектація коробки має стандартизований набір:

  • Сам смартфон.
  • Кабель.
  • Скрипка для виймання SIM-лотка.

Увага! Адаптер живлення у комплектації відсутній.

Рекомендація! Для Galaxy S22 підійде адаптер живлення 25 Вт.

Незважаючи на всі суперечки з приводу унікальності та функціоналу цього гаджета, можна дійти невтішного висновку, що фанатам флагманів від компанії Samsung варто придивитися на даний вид пристрою: Galaxy S22 містить у собі велику кількість корисних функцій і тому можна сказати, що ціна даного гаджета цілком виправдана.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.