Названо старі смартфони Xiaomi які отримають MIUI 13 Global на Android 12

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Виробники смартфонів максимально неохоче випускають прошивки для старих пристроїв. Обумовлюється це тим, що смартфони, які перестали випускатися і продаватися, не приносять прямого фінансового прибутку.

При цьому великі вендори повинні дбати не лише про гроші, а й репутацію власного бренду. Однією з переваг Apple і їх iPhone в тому, що апдейти виходять на смартфони протягом 5-6 років. Купуючи “яблучний пристрій”, ти впевнений у завтрашньому дні, принаймні в плані програмної підтримки. І хоча Xiaomi не може похвалитися такою тривалою підтримкою, виробник намагається оновлювати власні гаджети щонайменше 2-3 роки.

Сьогодні з’явилася інформація, що 7 досить старих моделей Redmi та Poco, випущених ще у 2020 році, переходять на глобальну прошивку MIUI 13, засновану на операційній системі Android 12. Про які саме смартфони йдеться?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Redmi Note 9 – v13.0.0.3 SJOMIXM
Redmi Note 9 – v13.0.0.2 SJZMIXM
Redmi Note 9 Pro – v13.0.0.2 SJWMIXM
Redmi Note 9 Pro Max – v13.0.0.1 SJXINXM
Redmi 9 – v1 2 SJCMIXM
POCO M2 – v13.0.0.4 SJRINXM
POCO M2 Pro – v13.0.0.1 SJPINXM

Варто розуміти, що оновлення традиційно відбувається в шаховому порядку, тобто розробник не може відкрити прошивку для всіх бажаючих. Але найближчими тижнями можливість оновитися з’явиться у всіх охочих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.