У Windows 11 з’явиться простий спосіб відновити всі програми на новому ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft, нарешті, оголосила про швидку появу підтримки функції відновлення програми Microsoft Store в операційній системі Windows 11.

Виробник програмного забезпечення незабаром почне тестування нової функції, що дозволяє відновлювати програми на новому ПК з Windows 11. На даний момент онлайн магазин Microsoft Store не пропонує автоматичного способу відновлення програм, натомість змушуючи користувачів Windows вручну встановлювати програми з бібліотеки.

Генеральний менеджер Microsoft Store Джорджіо Сардо розповів:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб клієнтам було простіше швидко і безперешкодно переходити нові ПК, ми незабаром протестуємо нову функцію в Windows Insider, яка допоможе клієнтам автоматично відновлювати свої програми, раніше встановлені з Microsoft Store, на новий пристрій Windows.

Відновлення програм буде особливо корисним для користувачів, які часто змінюють комп’ютери, або для розробників, які регулярно використовують віртуальні машини та кілька пристроїв. Раніше користувачам Windows доводилося покладатися на сторонні менеджери пакетів для виконання таких завдань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.