Samsung випустить бюджетний 5G-смартфон на основі Galaxy A23

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung готується до випуску ринку нової версії моделі Galaxy A23. Цей пристрій буде бюджетним девайсом із категорії 5G-смартфонів.

За даними інтернет-джерел, південнокорейський бренд переробить A23 через його затребуваність у своєму ціновому сегменті. Поточне збирання смартфона дозволяє працювати виключно з 4G-мережами. Пристрій оснащений процесором Snapdragon 680. Для підтримки стандарту 5G потрібно буде впровадження нового чіпа. Який саме розрахунковий модуль використовуватиметься для оновленого складання Galaxy A23 – поки що залишається невідомим.

Інсайдери повідомляють, що девайс, що готується до продажу, отримає схожі на оригінальну версію технічні параметри. Дисплей діагоналлю 6,6 дюйма буде виготовлений з матрицею IPS, що працює на частоті оновлення картинки 90 Гц. Обсяг ОЗУ складе 4 Гбайти, а ПЗУ – 64 Гбайти. Для камери в Galaxy A23 використовується 4 датчики з матрицями на 50, 5 і два по 2 Mpx. Є модулі безконтактної оплати NFC та навігації GPS. Енергозапас акумулятора становить 5 тисяч мАг. Випуск 5G-версії пристрою заплановано на середину 2022 року. Ціна поки що не розкривається. За даними інсайдерів, гаджет продаватиметься на території Європи.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.