Складаний смартфон від Google доведеться ще почекати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку року було багато чуток про складний смартфон Google з передбачуваною назвою Pixel Notepad, але в результаті пристрій досі не представили і навіть не анонсували разом з іншими новинками на конференції I/O 2022. Відразу кілька джерел поділилися свіжими подробицями про цей апарат.

За даними видання The Elec, американська компанія планувала випустити свій дебютний доладний смартфон у четвертому кварталі поточного року, але в черговий раз відклала його реліз. Вказується, що апарат ще не готовий до релізу та не відповідає очікуванням Google. Тепер на нього варто чекати не раніше початку наступного року.

Аналогічна інформація надійшла від генерального директора Display Supply Chain Consultants (DSCC) Росса Янга. Він стверджує, що кілька джерел у ланцюжку постачальників повідомили йому, що запуск доладного смартфона Google був відкладений до весни наступного року. Це збігається зі звітом The Elec.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За чутками, Pixel Notepad буде схожим на OPPO Find N. Апарату приписують великий 7,57-дюймовий внутрішній та 5,78-дюймовий зовнішній дисплей виробництва Samsung з ультратонким склом. У складеному стані це буде відносно компактний пристрій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.