Як режим SOS в iPhone може зберегти вам життя

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна жінка розповіла, що iPhone SOS врятував життя після страшної ночі на пляжі, повідомляє Wavy. І всередині статті невеликий гайд про те, як його можна налаштувати.

Келлі Ворст йшла з пляжу о 2-й годині ночі, в цей момент невідомий чоловік попросив її допомогти знайти його iPhone. У результаті це виявилося хитрощами, тому що незабаром чоловік напав на неї. Намагаючись вибратися, Вурст звернулася за допомогою до свого iPhone. Вона активувала функцію SOS, натиснувши та утримуючи бічну кнопку та кнопку регулювання гучності, а потім провівши пальцем по екрану. Після цього служба 911 змогла почути все, що відбувається.

На щастя, офіцери швидко прибули на місце події, в цей момент чоловік кинувся тікати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найпоширеніший спосіб активувати функцію SOS на iPhone – це натиснути та утримувати бічну кнопку та одну з кнопок регулювання гучності. Після цього у вас буде можливість провести пальцем по напису, щоб здійснити дзвінок. Цю функцію під назвою “Автодзвінок” можна настроїти, перейшовши до “Параметри”, “Екстренний SOS” та увімкнувши “Виклик з утриманням”.

Ви також можете зателефонувати до служби порятунку, швидко натиснувши бічну кнопку п’ять разів. При цьому почнеться зворотний відлік часу та пролунає сигнал тривоги, якщо у налаштуваннях увімкнено “Звук зворотного відліку”. Коли зворотний відлік завершиться, iPhone викличе екстрені служби. Як і автодзвінок, можна увімкнути дзвінок при 5 натисканнях, перейшовши в “Налаштування”, та ввімкнувши “Виклик 5 натискань”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.