Головна Смартфони Названо найкращі китайські смартфони до 15 000 гривень

Названо найкращі китайські смартфони до 15 000 гривень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нові смартфони стали коштувати дорожче і це всім відомо. Але іноді деякі виробники набираються сміливості чи щедрості та пропонують свою продукцію за дуже приємними цінами. Так можна купити топовий пристрій за ціною моделей середнього сегмента. Такі пропозиції поки що зустрічаються не дуже часто. Замість того, щоб гадати, де це спрацює, давайте краще згадаємо п’ять чудових телефонів, які можна купити прямо зараз у ціновому сегменті 15 – 20 тисяч гривень. Їх навіть можна купити на AliExpress дешевше, ніж у роздрібних магазинах. Втім, як їх купувати — справа ваша. Ми ж просто перерахуємо ці моделі.

Poco F3 – найкращий Poco

Як це вже було неодноразово, до нашого сьогоднішнього списку не можна не включити Poco F3. У телефоні є кілька відмінних апаратних засобів, таких як потужний чіпсет Qualcomm Snapdragon 870, 6,67-дюймовий екран AMOLED з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц та частотою дискретизації сенсора 360 Гц .

Що стосується камери, то Poco F3 оснащений основним датчиком на 48 Мп у поєднанні з ультраширококутним об’єктивом 8 Мп та 5 Мп модулем для макрозйомки. Для селфі цей апарат має 20 Мп фронталка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті телефон Poco F3 живиться від акумулятора ємністю 4520 мАч і підтримує швидку зарядку потужністю 33 Вт. Інші функції включають NFC та інфрачервоний випромінювач.

realme GT Neo 2 – недорогий, але потужний

Realme GT Neo 2 оснащений таким же потужним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 870. А ще має 6,62-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц і частотою дискретизації дотику 600 Гц.

Що стосується камери, то GT Neo 2 оснастили основною камерою на 64 Мп, надширококутним об’єктивом на 8 Мп та макрокамерою на 2 Мп. Спереду бачимо 16 Мп селфі-камеру.

Живиться Realme GT Neo 2 від великої батареї ємністю 5000 мАг і підтримує швидке заряджання потужністю 65 Вт. NFC також є.

realme GT Master Edition – рідкісний Реалмі

Realme GT Master Edition – ще один відмінний варіант менш ніж за 15 тисяч гривень. Смартфон поставляється з меншою, ніж у попередніх моделей 6,43-дюймовою AMOLED-панеллю з роздільною здатністю Full HD, частотою оновлення 120 Гц та частотою дискретизації торкання 360 Гц.

”Під кришкою” знаходиться відмінний продуктивний Qualcomm Snapdragon 778G разом із 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ постійної пам’яті. Тим часом, для фотозйомки смартфон оснащений 64 Мп основною камерою, 8 Мп надширококутною камерою та 2 Мп макромодулем. Про селфі подбає великий 32 Мп сенсор на передній панелі.

Батарея може здатися не дуже великою, але 4300 мАг – це теж гідний показник. А підтримка швидкого заряджання на 65 Вт компенсує нестачу ємності. NFC теж є, але цікавіше те, що в телефоні не забули про аудіороз’єм, від якого відмовляються багато хто.

Redmi Note 11S 5G – новий Редмі

Якщо ви хочете щось свіжіше, але все ще доступне, Redmi Note 11S 5G повинен вам підійти. Смартфон поставляється з хорошим чіпсетом Dimensity 810 , 6 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті.

Redmi Note 11S 5G оснащений 6,6-дюймовим дисплеєм із частотою оновлення 90 Гц та частотою дискретизації сенсора 240 Гц. Що стосується камер, то у нас є 50 Мп основна у поєднанні з 8 Мп надширококутною та 2 Мп макро. Попереду телефон оснастили 16 Мп фронталкою.

Нарешті Redmi Note 11s 5G оснащений великою батареєю ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкої зарядки 33 Вт. А ще тут є NFC, 3,5-мм аудіороз’єм та інфрачервоний випромінювач.

OPPO Reno 7 5G — хорошой Оппо

І останнє у сьогоднішньому списку, але, як кажуть, не за значущістю – OPPO Reno 7 5G. Його оснастили потужним чіпсетом Qualcomm Snapdragon 778G, 8 ГБ оперативної та 128 ГБ постійної пам’яті. Зображення виводиться на 6,43-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 90 Гц та частотою дискретизації торкання 180 Гц.

Щодо камери, то нам пропонують основну камеру на 64 Мп , надширококутний об’єктив на 8 Мп та макрооб’єктив на 2 Мп. Тим часом для селфі є одна фронтальна камера на 32 Мп.

Живиться OPPO Reno7 5G від акумулятора ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкого заряджання 60 Вт. А ще має NFC.

Як бачимо, ці телефони досить схожі між собою, але деякі відмінності у них є. А який із них вибрали б ви?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: