iPhone SE 2022 сильно подешевшав в Україні. Чи варто його тепер купувати

Через трохи більше місяця з моменту появи iPhone SE 2022 в Україні він подешевшав. Мало того, що він став доступним відразу на кількох онлайн-майданчиках, так ще й коштує тепер абсолютно прийнятних грошей, що робить новинку дуже привабливим претендентом на покупку.

iPhone SE 2022 – ціна в Україні

Станом на 21 травня ціна iPhone SE 3 за версію на 64 ГБ стартує від 21 тисячі гривень. Тобто, якщо ви шукаєте невеликий iPhone з Touch ID , придивитися до новинки має сенс.

Тим більше, що купити iPhone SE 2022 можна навіть дешевше, ми знайшли де можна купити за 18 169 гривень. І це реально вигідно. Чому? Та тому що альтернатив за ціною на ринку зараз просто немає. У принципі iPhone 12 mini хороший усім, але коштує у кращому разі на 10 тисяч більше. Можливо, для когось це не гроші, але тоді й продовжувати читати цю статтю вам, мабуть, немає сенсу.

iPhone SE 2022 – чи варто купувати

Однак є й інші, більш об’єктивні причини купити iPhone SE 2022 :

  • Процесор. Чіпсет A15 Bionic , яким Apple оснащує свої смартфони актуального покоління, не знає аналогів у світі за продуктивністю. Він має найвищі показники обчислювальної потужності, рахунок чого справляється з найбільш ресурсоємними завданнями.
  • Камера . Незважаючи на те, що iPhone SE 2022 оснащується тим же модулем, який ставили ще в iPhone 8, процесор A15 Bionic все компенсує. Завдяки йому новинка знімає приблизно одному рівні з флагманами актуального покоління, пропонуючи підтримку всіх основних режимів зйомки.
  • Акумулятори. Так, нарешті, Apple прокачала автономність iPhone SE , оснастивши нову модель більш ємною батарейкою, яка разом з енергоефективним процесором видають не в приклад кращий час роботи, ніж модель попереднього покоління. Такого вистачить на повний день без заряджання.
  • Підтримка. Актуальне залізо та лояльний підхід Apple гарантують вам, що оновлюватись iPhone SE 3 буде щонайменше років 5, а то й більше. Згадайте перший iPhone SE, який вийшов у 2016 році. Надворі вже 2022-й, а він все ще отримує оновлення. Навіть якщо iOS 15 стане його останньою версією ОС, вийде, що його підтримка тривала рівно 6 років.
  • Ціна. Для багатьох це, мабуть, найважливіший фактор, що впливає на вибір нового смартфона. Він коштує дешевше ніж дворічний iPhone 11, якому явно залишилося жити не більше 3-4 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.