WhatsApp отримав найбільш довгоочікувану функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останній версії WhatsApp із магазинів App Store та Google Play, тобто для смартфонів на базі операційних систем iOS та Android відповідно, виявили нову можливість, яка вже міститься у вихідному коді ПЗ. З її допомогою можна використовувати один обліковий запис одразу на трьох мобільних пристроях, причому незалежно один від одного. На практиці це означає, що якщо основний смартфон не буде підключений до інтернету, користуватися акаунтом повністю все одно виявиться можливо, причому вся історія листування, дзвінків і медіафайли будуть синхронізуватися між мобільними пристроями, завдяки чому виявиться спілкуватися саме з такого пристрою, з якого робити це найзручніше зараз.

При цьому, за словами творців месенджера, усі дані користувачів, зокрема під час синхронізації даних між різними пристроями в рамках одного облікового запису, надійно захищені наскрізним шифруванням. На практиці це означає, що треті особи ніяк не зможуть прочитати чуже листування. Більш того, весь функціонал месенджера повною мірою збережеться, тому можна буде, як і раніше, здійснювати групові відеодзвінки або ділитися місцезнаходженням. Крім того, одним обліковим записом можна одночасно користуватися відразу на інших пристроях, роблячи це одночасно. У деяких випадках це може бути зручним, коли на одному телефоні відкрито листування з однією людиною, а на іншому – з іншою.

Нова можливість вже активно тестується в бета-версії WhatsApp для Android та iPhone, а поява коду, необхідного для роботи такої можливості у фінальній версії месенджера, говорить про те, що вже незабаром уся його аудиторія, а це більш ніж 2,5 млрд людей. зможе користуватися такою можливістю у своїх особистих цілях. Поза сумнівами, багато хто чекає появи такої можливості вже більш ніж 12 років, тому що користуватися одним обліковим записом на двох смартфонах не уявлялося можливим весь цей час. Якщо ви намагаєтеся використати один обліковий запис на додатковому телефоні, автоматичний вихід з облікового запису на інший, який було налаштовано раніше. Тепер, завдяки новій нагоді, відбуватися нічого подібного вже не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.