Гнучкий смартфон Samsung чи iPhone 14. Складено список найочікуваніших смартфонів

Експерти склали список найочікуваніших смартфонів другої половини року. У перелік потрапили мобільні пристрої Samsung і iPhone 14, що згинаються, від американської корпорації Apple.

Традиційно великі виробники представляють передові моделі смартфонів двічі на рік. Нові iPhone привертають велику увагу звичайних людей та експертів. Презентація гаджетів компанії Apple відбудеться за кілька місяців, але вже зараз з’явилася інформація про них. Американський виробник готує вихід iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max. Передбачається, що зовнішній вигляд новинок порівняно з попередниками мало зміниться. Смартфони мають вийти без звичної чубчика.

Очікуваними є Samsung Galaxy Z Fold та Z Flip 4. Ці моделі мають представити у серпні чи вересні. Ice Universe повідомив, що ці девайси отримають модернізовану однокристальну систему Snapdragon 8 Gen 1 Plus. Смартфони функціонуватимуть під керуванням Android 12 з оболонкою One UI 4.

До списку потрапили Google Pixel 7 та Pixel 7 Pro. Цим гаджетам приписують фірмовий процесор Tensor другої генерації. Крім того, очікуваними є Xiaomi 12 Ultra та Mix Fold 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.