Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 наблизив середній клас до флагманів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім флагманського Snapdragon 8+ Gen 1, компанія Qualcomm представила ще один новий процесор – Snapdragon 7 Gen 1. Він став наступником моделей Snapdragon 778G і 778G+, забезпечуючи помітний приріст продуктивності та підтримку багатьох технологій, доступних у флагманських чіпах.

Новий чіп виконаний за 4-нанометровим техпроцесом, як і флагманський Snapdragon 8+ Gen 1. Порівняно зі Snapdragon 778G заявлено 20-відсотковий приріст графічної продуктивності та на 30% збільшена швидкість виконання завдань на базі штучного інтелекту. Крім того, технологія Adreno Frame Motion Engine подвоює частоту кадрів в іграх за збереження енергоспоживання на рівні Snapdragon 778G. Сказано також про підтримку до 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5. 

Новий чіпсет підтримує дисплеї з роздільною здатністю Quad HD+, одночасну зйомку з трьох камер або з однією, але з роздільною здатністю до 200 Мп, 10-бітну зйомку фото в HEIC і запис відео в HEVC, відтворення контенту 4K HDR, підключення до 5G на швидкості ,4 Гбіт/с, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 та технологію швидкого заряджання Quick Charge 4+. Також заявлена ​​підтримка Android SE та Trusted Management Engine для безпечного зберігання цифрових ключів та гаманців. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Перші пристрої на базі Snapdragon 7 Gen 1 будуть представлені найближчими тижнями від Honor, OPPO та Xiaomi. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.